Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden randi után ír nekem a fiú, hogy jól érezte velem magát, akkor az jó jel?
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 13:15
1/12 anonim válasza:
Igen. Azt jelenti, hogy (EGYENLÖRE!!!!) figyel az utojátékra.
2/12 anonim válasza:
Jól jel csak így tovább, de sajnos elég egy rossz lépés, rossz szó és egy pillanat alatt visszajára fordulhat minden. (tapasztalat)
Tegyél meg mindent, hogy ne igy legyen.
5/12 A kérdező kommentje:
Utójátékra? :)
Az mit jelent?
Eddig 3 alkalommal találkoztunk, de mind a 3 alkalom után jött az üzenet, hogy nagyon jó hogy találkoztunk, örülök hogy eljöttél, köszönöm a szép délutánt. Meg még 1-2 kedves mondat.
2013. febr. 25. 13:20
6/12 anonim válasza:
Hát persze! :D talán a legjobb! :) hogy még randi után is rajtad jár az esze, egyértelműen pozitív..:) Na parázz már ezeeenn...:))))
7/12 A kérdező kommentje:
Már milyen rossz szó? Mire figyeljek? :)
Én annyit szoktam visszaírni hogy én is jól éreztem magam veled, köszönöm hogy elvittél ide-oda blabala . És akkor ezután már átmegyünk facebookra :d és ott levelezünk egy darabig :D
2013. febr. 25. 13:22
8/12 A kérdező kommentje:
Ja meg mindig megkérdezi hogy "Legközelebb hova van kedved menni?" :D
2013. febr. 25. 13:23
10/12 BubisBublek860 válasza:
Nem azt jelenti áááááááááááááá nem...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!