Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretkeztetek-e már a tánárnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztetek-e már a tánárnőtökkel/tanárotokkal?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
persze baz.meg kétszer is...
2009. szept. 10. 19:12
 2/14 anonim ***** válasza:

volt tanárommal akarok=)

23 éves,fincsííí:P

2009. szept. 10. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

én a mtektanáromat húznám meg olyan jó segge van, sohse tudok figyelni matekon xD

F/15

2009. szept. 10. 20:26
 4/14 anonim válasza:
79%
Az én párom szerencsés, mert saját francia tanárnője van :-D)))
2009. szept. 10. 20:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem is eggyel...
2009. szept. 11. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
hmmmm én nem, de viszont van nekem kis tanárbácsikám.....:P
2009. szept. 30. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
nem, de kipróbáltam volna :) (mostmár nem mert van egy szerető vőlegényem)
2009. szept. 30. 13:57
 8/14 anonim válasza:
én kiprobáltam a titkárnövel es a tanitonenivel a suli utan....accch....meg most is bele gondolok bele borzong a hátam ...nagyon jó érzés ajánlom mindenkinek
2009. szept. 30. 19:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy buliban kicsit bepiáltam, és arra lettem figyelmes tánc közben, hogy ott a tanárom. Persze rohantam oda hozzá, szerettem, felnéztem rá, jó tanár, viszont, mint férfi, nem jött be, 15 év korkülönbség csak tett rá...

Elkezdtem táncolni vele, tetszelegtem, nem értem mai napig sem, hogy mi volt velem (talán tetszett a helyzet, hogy tanít), aztán kihívott, beszélgettünk (nem tudom már mit), és megcsókolt. Nem bírtam ellenkezni, nem is akartam, akkor valahogy minden mindegy volt. Ő a szexet is szerette volna, adott jeleket is, de addig nem mentem el! Annyira azért észen voltam. Nem erőszakoskodott, meg semmi, benne is volt pia rendesen... Azóta suliban kicsit rossz, de megbeszéltük, és annyiban maradt.

Komolyan nem bánok semmit, megtörtént és kész. Ez van.

2009. szept. 30. 20:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a lányok tesitanára nagyon jól nézett ki, jó csajszi volt, de nekünk nem sok esélyünk lett volna (bár mindenki szerette volna megkapni), ezért a mi férfi tesitanárunkat hoztuk össze vele. Egyszer bezártuk őket a szertárba, mi pedig kimentünk kosarazni. A végén leszidtak minket, de semmit nem kaptunk, még az ofőnek sem szóltak róla. Vajon miért? :D
2009. okt. 1. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!