Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon már nem tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon már nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
van 1 pasi úgy hívják h Tomi én 15 vagyok ő 16,1 suliba járunk,csak nem 1 szakkra,minden nap látom őt...kb fél éve már 2x jártam vele..csak akkor még nem jártunk 1 suliba..azért szakítottam vele mert nem bírtunk sokat talizni..még mindig nagyon tetszik..a haverjaival nagyon jóba vagyok..egyiknek ezt az egészet elmondtam,és azt mondta h majd elrendezi h összejöjjünk..meg kérdezte Tomitól h ha lehetne újból össze jönne e velem ,Tomi azt mondta h "talán"...a haverja elrendezte h talizzunk persze az egész bandával..de köztük lenne a Tomi is..erre ma kapok 1 smst..h a Tomi nem akar jönni meg h mindent tud!ááá mekkora égés...talán már nem tetszem neki?v mi lehet a gond?:S fontos..légyszi segítsetek!üdv
2009. szept. 10. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ha a srác mindent tud és valószínű hogy azért nem akart menni, akkor lehet hogy nem tetszel neki (bár akkor mér monta hogy talán...), vagy csak gáznak érzi ezt így hogy többen tudják és ezért nem akart veled is találkozni
2009. szept. 10. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Vagy a haverjai kezdték el cikizni Veled és/vagy így, hogy ennyire figyelnétek titeket, kellemetlenül érezné magát, vagy nem tetszel neki.

Hívd föl, kérdezd meg azt a gyereket, aki összeszervezte a csapatot!

2010. márc. 19. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!