Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magasságú lányok valóak hozzám?
19 éves fiú vagyok csupán 163 centi.3 éve nem
nőttem szóval kizárt hogy nőnék.Szerintitek milyen magas lánynál próbálkozzak?150-155 cm re gondoltam.Bunkó sértő válaszok nem érdekelnek!Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát ezt így nem lehet bemérni, hogy "156 cm vagy, na akkor nem kellesz" nyilván az alacsonyabbak között kellene nézelődni.
De most mit érsz azzal ha megmondjuk "igen 155 centis való neked" ilyen nincs.
Nem feltétlenül a magasságra kell menni..lehet akármilyen csak megfeleljen magasságilag?!
Szerintem nem lehet tudni, hogy egy váratlan pillanatban mikor talál el "ámor nyíla"
Járj nyitott szemmel, és egyszer meglátod a tökéletes alanyt, legyen az alacsonyabb/magasabb ;)
Ha tényleg szereted, akkor szerintem majdnemhogy teljesen mind1! Én is magasabb vagyok a barátomnál..
15L
Ne foglalkozz azzal, milyen magas a lány aki tetszik. Ha esetleg pont magasabb, de el tudod engedni ezt a dolgot, semmi gond, ez olyasmi, amit tipikusan képes "legyőzni a szerelem". A legjobb barátom 5 évig járt egy magasabb lánnyal, és nem ezért mentek szét végül.
Ha meg olyan lányt találsz, aki nem magasabb nálad, végképp ne érdekeljen, sok lányt egyáltalán nem érdekli, hogy épp milyen magas a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!