Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen magasak vagytok, és milyen magasságú lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Szóval ha párkapcsolatról lenne szó mi az a magasság ami tetszene? Ti milyen magasak vagytok? Erre lányok is írhatnak. (: kort, nemet is légyszi.2011. jún. 29. 13:16
1/21 anonim válasza:
175cm körül vagyok, mindenképpen 170cm alatt legyen a lány.
16/F
2/21 anonim válasza:
165 cm magas vagyok. Nálam ne legyen magasabb a lány, mert hülyén érzem magam, szóval 165 és alatta, a lényeg meg hát, hogy vonzódjak hozzá, ez alap, ne legyen túlsúlyos. :D
3/21 anonim válasza:
173 cm és azért 170 alatt legyen ,de 160 körül lenne a legjobb.
4/21 anonim válasza:
178 vagyok, és a lány ne legyn nagyobb nálam, de azért 165 fölött. Dehát persze nem ez a lényeg
5/21 anonim válasza:
190cm vagyok...zsánerem a magas lányok... fekte haj, barna bör...hmmmm....
28/F
6/21 De Puta Madre válasza:
178 vagyok, nem ez számít, de az alacsony lányok általában jobban tetszenek. Nem a külső miatt, de aranyosabbak, kedvesebbek. 24/f
7/21 anonim válasza:
1,70 vagyok, és nekem is inkább az alacsonyabb csajok jönnek be. 16/F
8/21 anonim válasza:
Szerintem az a jó ha a fiú magasabb. :) Én 159 cm-vagyok a barátom pedig 180.Bár ez így számokba nem soknak tűnik de élőbe azért felnézek rá.A magassarkú cipőket szerintem nem kell erőltetni mert nem azt fogja nézni az illető.
9/21 anonim válasza:
192 cm vagyok, a csaj ne legyen nálam magasabb. De őszintén még nem találkoztam olyannal, aki ne teljesítette volna ezt a feltételt.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!