Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megpróbáljam megcsókolni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam megcsókolni? Többi lent

Figyelt kérdés
Holnap megyek egy csajjal jégkorong meccsre. Nagyon szerelmes vagyok a csajba de mondta h csak barátok legyünk. Szerintetek megpróbáljam megcsókolni vagy úgysem fogja hagyni?
2009. szept. 10. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Én ezt csináltam...Nem jött be. :P
2009. szept. 10. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
ne csókold meg, csak ronthatsz rajta. várd ki, merre alakul. ha sokat nyomja ezt a barátos süket dumát, akkor más lány után kell nézned, vele nem lesz semmi...
2009. szept. 10. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Közeledj hozzá. Csak lassan, miközben nem tudsz mit mondani és egymás szemébe néztek, erősen gondolj arra, hogy "meg foglak csókolni egy percen belül", nézz a szájára időnként, miközben beszélsz vele (és látja), aztán játszhatsz a hajával, ha hagyja, akkor nyert ügyed van! Ha megvan a pillanat, hogy na most meg akarod csókolni, 3mp-n belül tedd meg.

A szándékaidat illetően légy határozott, élvezd amit csinálsz, a lány nem fog neked segíteni, bármit mondjon, lehet erősebben csókol majd vissza, mint ahogy Te Őt!!!!

Ha azt mondja, Ő nem, és hogy csak barátság, akkor hagyd ott. Büszkén. Ha elfogadod, abban a helyzetben találod magad, hogy folyamatosan kínzod magad miatta. El fogod tudni felejteni, csak akarnod kell! Egy nap alatt, nem hazudok! Nyertesként gyere ki a helyzetből, ne köss kompromisszumot, mert aláásod az önbizalmad, önbecsülésed (is)!

Ha találkozgattok úgy, hogy neki csak barát vagy, Te pedig szerelmes vagy bele, barátnődnek akarod, ha titkolod ha nem, akkor K*RVÁRA RÁB*SZOL B*ZDMEG!!!!!

Ha még nem tudod, ne akard megtudni, miért mondom, elég ha elhiszed!!!

2009. szept. 10. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
16:56-os megfogalmazása ugyan néhol kicsit erős,de szó szerint egyetértek vele és lány vagyok. :)
2009. szept. 10. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:

ne rohamozd lee !!

elobb csak szepen nezz a szemebe es puszild meg a szajat` :)

elsore annyi eleg .. sot abbol tudsz kovetkeztettni h elhuzza a fejet vagy elhajtja v esetleg folytatja .. :D

hajraaa !

2009. szept. 12. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
jajj(: a mostani barátommal nagyon utáltuk egymást kb 2 hete..aztán beszélgettünk msn-en, és kérdeztem tőle hogy-hogy lesz a gyerek, ő azt mondta, ha valakinek megfogod a kezét, az én elméletem meg az volt, hogy csókkal terjed..szóval ültünk a kocsmában, és a fülembe súgta hogy csinálunk e az én módszerem szerint gyereket? nagyon aranyos volt=)
2009. szept. 12. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2016. febr. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!