Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzanak a 18-20 éves körüli félig roma lányok. Hol találhatnék ilyen partnert?
Figyelt kérdés
A rasszista és idióta válaszolók inkább kíméljenek meg...
F 30
2013. febr. 25. 01:34
1/8 anonim válasza:
Blaha Lujza térnél találsz sokat :).
3/8 anonim válasza:
nekem volt roma barátnöm :) aranyos lány volt sajnáltam hogy vége lett :/
de az apja nem birta elviselni hogy fehér vagyok :(
5/8 Johnny B. Goode válasza:
A női börtön és a méhtelep is tökéletes gondolat, azonban Miskolc irányába elhaladva is rengeteget lehet látni úton-útfélen-útszélen...
Kiabáld közben, hogy "ingyé á sárgá ríz!", akkor még a szülők jóindulatát is megnyerheted a legtöbb családnál!
(azért nem mindnél, mert az általánosítás csúnya dolog és nyilván vannak kivételek)
6/8 anonim válasza:
A prostik 75%-a cigány vagy félcigány.
Még jobban is jársz, ha egyszer fizetsz és sose látod többet, mintha felcsinálod és rádakaszkodik a család...
7/8 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ennyi hasznos és rasszizmustól mentes hozzászólást kapok...
2013. febr. 25. 22:04
8/8 anonim válasza:
Mégis mi a fenét vártál? Ilyen "jelöltre" tulajdonképpen bárhol ráakadhatsz, mert nincs egy speciális lelő-, vagy tartózkodási helyük. Próbálj meg a neten keresgélni roma rendezvényeket, koncerteket, bálokat, és ha nem meghívós alapon megy, vegyél részt ilyeneken. Aztán, hogy ott épp egy egészen, vagy félig roma lány tetszik-e meg, azt az ég tudja. A face tele van roma szervezetek oldalaival, a tagjaik, vagy a követőik között is megpróbálhatsz esetleg ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!