Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne a párotokról, hogy titokban Jehova tanúja?
Esetemben ez lehetetlen lenne. :)
De ha mégis előfordulna, akkor vagy abbahagyja a Jehovaságot vagy szépen elköszönünk egymástól. Nálam ez kizáró ok, mivel elítélem a házalást és a térítgetést.
"titokban" :D
A Jehovákat MESSZIRŐL ki lehet szűrni mindig ugyanolyan jelentéktelen ruhát hordanak, kettesével járnak és csak egymás között házasodnak...
Azért az elég nehéz eltitkolni az elcseszett szabályaik miatt.
Nekem az egyik nagynémém jehovás és nem normális. Folyton meg akar téríteni, persze a sunyi, hátbatámadós módon. Úgyhogy azonnal menekülnék.
Én nem értem mi ezzel a baj . Ennyi erővel bármilyen hívő ember is lenne a párod , te elhajtanád ?
Tehát , te csak is kizárólag ateistákkal vagy még azokkal se ismerkednél , mert ők is hiszik, amit hisznek .
Vagy mivan , mert én most teljesen meg vagyok zavarodva !
Igen. A vallásra semmi szükség a 21. században. Folyton a toleranciáról papolnak, közben ők nem fogadják el, hogy mások nem hisznek a nevetséges mítoszaikban.
Felőlem abban hisz, amiben akar, de engem hagyjon vele békén.
Ha a kérdés úgy szólna, hogy mit tennétek, ha a párotok "részeges, maffiózó, előtted már volt 15 pasija/nője, kirabolt egy bankot, korábban lefeküdt egyik rokonával, benarkózott, és 6-an megerőszakolták a discoban, megcsalt titeket", akkor semmi gond. Ha erkölcsösen él, akkor "elfutnék, főbe lőném"
NEVETSÉGES!:D
Utolsó előtti. Rohadtul nem azzal van a probléma, hogy valaki erkölcsösen él. Az persze megint egy másik dolog, hogy hol van az erkölcsös és az elvakult bigott határa.
A probléma, az amit már korábban páran leírtak a jehovásokról és azoknak köze nincs az erkölcsös élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!