Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FiÚk! Miről szerettek leginkább beszélgetni egy lánnyal msn-en? És mikor érzitek úgy, hogy tátok tapadt?
jáj. erre van egy nagyon jó példám:D
A Téma egyántalán nem fontos csak az hogy jol elebszélgessetek!
pl: Van egy srác aki felvett msn-re és én is így voltam mint most te. Kicsit paráztam h mit írjak. Aztán úgy döntöttem leíirom szimplán amit gondolok (az adott témárol) és ha nem szimpi neki akkor ez van. Magamat adom. És bejött. Hallod én sem hittem el:D Nagyon sokat ír ö is meg én is. Féloldalakat irunk kajak mintja leveleznénk:D pl: a parókákról is eldumáltunk nem hinnétel el de félóráig kb.:D
Szóval tényleg nem fontos!!
hát, nekem csak kb 1 hónapja teccik egy srác 2 évvel idősebb mint én.
elsőnenek is miután felvettem msn-re írtam a képeihez komikat
ő is visszaírt
aztán tegnpa nézem h ő írt rám msn-en ami csoda
aztán a suliről beszéltünk ... meg megbeszéltük a napi dolgokat :D
de ami a fiúkat nagyon érdekli vagy tecik nekik: a sex tuti... lehet kicsit csalafinta lenni.. nálam bevált.. jópár személynél..
deh bármiről beszélhettek
13/L
mármint myvipen írtam komikat :)
előző.
szerintem a szex téma azért nem jó, mert alig ismered és ha egyböl azt látja ha a szexröl dumáltok már egy csomó ideje akk egy kis "dugógépnek" fog nézni. Szerintem lehet utalásokat tenni rá de csak a vicc kedvéért. Mert lehet h téged nem igazán érdekel a szex téma ill érdekel de nem hiszem h erről akarsz vele dumálni. bizots meg szeretenéd ismrni.
Sulirol is lehet de csak röviden. mi volt? stb. A legfontopsabb h olyanro lbeszéljetek ami mindkettőtöknek jó téma=) és jol érezzétek magatokat. Mert ha csak szexrol dumálsz vele mi lesz ha találkoztok ott is szexröl fogtok dumálni avgymi? Man-en meg megismered valamennyire, kiismered és majd tudsz vele miről beszélni:D nem csak a dugásrol.
Sok szerencsét!!
Előzö vagyok.
Elirtam a végét. MSN-en nem pedig Man-en.
bocs:Dcsak siettem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!