Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hipster fiúk! Csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hipster fiúk! Csak nekem jönnek be? Hol lehet velük ismerkedni?

Figyelt kérdés
A kérdésem nevetséges, épp ezért megmagyarázom. Tetszenek a hipster fiúk, de itt nem a divat-hipsterekre gondolok, akik túlon túl túlzásba viszik a hipster öltözködést, hanem azokra, akiknek van stílusuk, eredetiek, és a gondolkodásmúdjuk is hasonló. Tehát nem csakhogy elvetik a mainstream dolgokat, de mindenféle felszínességtől mentes világszemléletük van és normális beszélgetőpartnerek. Sok ilyen deszkás srácot is ismertem már, csak egyik sem volt az igazi. Tehát a fentebb említett tulajdonságokkal randelkező egyének hova tűntek, hol lehet velük ismerkedni? Nekem azt mondják szép lány vagyok, de pont emiatt elég félénk vagyok a kezdeményezéshez (+ nem is akarok én kezdeményezni) az ilyen fiúknál.

2013. febr. 23. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"de itt nem a divat-hipsterekre gondolok"

Paradoxon.

2013. febr. 23. 16:58
 2/12 anonim ***** válasza:
a hipster jelzőt tényleg inkább ilyen negatív értelemben szokták használni
2013. febr. 23. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:

az bizony paradoxon:D haha

Amúgy meg kedves kérdező! mindenkinek más jön be, ha neked ez akkor légy boldog így. Vannak mindenütt..

2013. febr. 23. 17:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyen emberek mindig is voltak és lesznek is. Csak most az a divat, hogy külön nevet adunk nekik és felcímkézzük őket. Vannak mindenhol, de ha címkézettet akarsz, akkor az a divat fajtából lesz csak :-P
2013. febr. 23. 17:09
 5/12 NagyD1990 ***** válasza:
Hogy lehet eredeti egy hipster, ha ezrével rohangásznak odakint? Annyi klónt látok minden stílusban.
2013. febr. 23. 17:43
 6/12 A kérdező kommentje:
PONT EZ A LÉNYEG! ennyire figyeltek a kérdésemre... azért mondtam, h ne divat hipster legyen, hogy öltözködésben NE olyan legyen mint ők, hanem más..eredeti. CSAK a gondolkodásmódja legyen hasonló, de igaz.. rosszul fogalmaztam. egy gondolkodásmódot nem lehet egy irányzathoz kötni. tehát, korrigálok: arra gondoltam, hogy ne egy felszínes majom legyen, mint a mai srácok
2013. febr. 23. 17:50
 7/12 anonim válasza:
Szerintem azok a "hipszterek" akiken ez nem látszik meg(fizikailag).Intelligens értelmiségi rétegbeli emberek, akiket elgondolkodtatnak a világ dolgai. Ennek szerintem halvány köze van csupán a zenei ízléshez és az öltözködéshez még kevesebb. Ha máshol nem, talán értelmiségi fiatalok által szervezett bulikon, esetleg kult. clubokban. Ha kicsit másféle hipsztit akkor sok járj el kocertekre. Nem vagyok hatalmas szakértő,de ha nem is nevesebb előadók koncertjeire akkor fiatal bandák tündérvirágzás-koncertjeikre. Ilyen "menő" helyeken keresgess és ne átlag discokban.
2013. febr. 23. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Lassan rájövök, hogy vénségemre hipster vagyok ... :-P
2013. febr. 23. 18:05
 9/12 A kérdező kommentje:
pont ilyen helyekre járok mivel én is ilyen vagyok, utálom a disco-kat, meg a bed bícs és hozzá hasonló helyeket+odajáró 15 éveseket
2013. febr. 23. 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
caM008, te tényleg egy hatalmas hipster vagy :D
2013. febr. 23. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!