Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira jó tipp? Belemennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira jó tipp? Belemennétek lányok?

Figyelt kérdés
Kint havazik. Sétálni nem nagyon lehet, de arra gondoltam hogy lehetne hóembert építeni. Benne lennétek lányok?
2013. febr. 23. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? :D
2013. febr. 23. 10:59
 2/6 A kérdező kommentje:
20 :D Épp ezért gondoltam, soha nem lesz ilyen randija.
2013. febr. 23. 11:01
 3/6 Liliom2009 válasza:
Belemennék de ezt így hogy csak séta meg hóember kevés még ki kéne találni valamit hozzá (különben is örökké kint a hidegben )
2013. febr. 23. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem rossz,de mosdasd meg rendesen.:D

Am. nővéremet így szedte fel egy korábbi palija,mi épp hóembert akartunk csinálni,csak túl nagy hasat görgettem és nem bírtam feltenni(ez több éve volt,még kicsi voltam),a srác meg odajött jópofizni,először rá sem nézett nővéremre,mintha csak nekem akarna segíteni:D,aztán egy fél napot elhülyültünk,szánkózni is elmentünk,végül elhívta teázni,és összejöttek.

2013. febr. 23. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik az ötlet, én benne lennék.:) Viszont ez így nem egy komplett randi. Ha meg kéne tervezni a randi többi részét, szerintem: kicsit sétálgattok a havazásban (ez nagyon romantikus) főleg sötétben, aztán építetek egy hóembert, közben beszélgettek, nevetgéltek, és ezután ugye le lesztek fagyva, ezért valamelyiktekhez be kell menni melegedni, forró csokizni, és egy film nézése közben felmelegedni együtt a takaró alatt. :D (Azt nem írtad, hányadik randi...)

20/L

2013. febr. 23. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Zseniális ötlet! :'D
2013. febr. 23. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!