Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm fel fog jönni Pestre, milyen romantikusabb, de nem túl nyomulós helyeket ajánlotok? Hova vigyem, hogy egy kis városnézés is legyen?
Először fogunk élőben találkozni, eddig csak webkamerán meg telefonon beszéltünk, mert nem a közelben lakik, viszont hamarosan feljön, és azt szeretném, ha emlékezetes lenne (jó értelemben). Romantikus helyek jöhetnek, de nem akarom megfektetni (azt majd a kövi alkalommal, ha élőben is megvan a rezgés kettőnk közt :D ). Szóval, valami tipp?
18F
"de nem akarom megfektetni (azt a kövi alkalommal)"
milyen úriember vagy:D:D
amúgy szerintem tóparti v dunaparti séta... bár 0° körül inkább ne.
Jó, most a megnevezés igazából mindegy. Ismerem, és első élő találkozás/randi lesz.
4. Köszi :D Fő az őszinteség ;) És remélem már erős pluszok lesznek, mire jön.
Margit-sziget tipikus, talán túlságosan is. Eggyel jobban kedvelem a Gellért-hegyet, ha a Gellért-tértől mész fel, jobbra hamar ki lehet érni kilátókra, én ide szoktam:
(lásd lentebb)
Személyes kedvenc: Gül Baba utca. Elég közel van a Margit-hídhoz. Végig kockaköves, mintha egy száz évvel korábbi utcában járnál. A tetejénél pedig ott van Gül Baba türbéje, ami belülről nem nagy szám, de csodásan ki van világítva kívülről, nagyon szép.
Szóval én személy szerint felvinném a Gül Baba utcán sötétedés környékén, aztán lesétálnék egy pesti teaházba (leginkább Sirius, Nemzeti múzeum mögött két saroknyira, csak találd meg a bejáratot ;-) JA és vidd be a szekrénybe!)
Szerintem ezzel a programmal minden nőt le lehet venni a lábáról.
Szerintem hidegben ne sétáljatok, akkor inkább üljetek be valahova.
Vmi kajálást mindenféleképp iktass be, de ne meki, kfc szintűt, hanem romantikusabbat. :)
Vagy akár a lakásodon is, főzhetsz neki.
Egyéb programnak mozit nem ajánlom, inkább legyen beszélgetős.
Fotókiállítás esetleg? Ha szeretitek a művészetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!