Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is elgondolkozott már ezen?
Nem értem miért lehet az, hogy ezen az oldalon sok önbizalomhiányos, félénk lány van, de a való életben én sehol sem ezt látom, hanem, hogy a lányonak nagy szája van, egója az egekben és a fiúkat, lenézik, a csicskájuknak tartják. Most a rendes lányok vagy elbújtak vagy nem is léteznek. Ha bepróbálkozom is lányoknál, szinte mindig valami határozott, egoista, lekoptatós fogok ki, talán egy-kétszer sikerült normálisat kifogni, de lehet csak a félelemtől nem mert lekoptatni.
Mindenhol szájalnak a csajok, agresszívek, mintha kezdeni kiveszni a gyengédség, nőiesség belőlük. Én ilyen lányokból nem kérek, akkor inkább maradok egyedül. Nem férfias jellemű, agresszív lányt akarok, hanem félénk, gyengéd lányt, aki mellett én lehetek a férfi.
ez az oldal nem tükrözi a való világot! ide csak bizonyos típusú lányok-nők járnak.
a valódi tények ezek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!