Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem tudok facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudok facebookon chatelni vele, akkor az gáz?

Figyelt kérdés
Eddig 2 randink volt, volt közös téma, tudtunk beszélgetni, nevetgélni stb. de nem nagyon ír nekem ő sem, meg én sem. Legtöbbször az írogatásban megállunk, nincs téma. Személyesen van, de így nincs. Sokszor nem is érzem azt hogy de jó lenne írni neki, mert nincs olyan dolog amit kérdeznék, vagy amit elmondanék...Ez rossz jel?
2013. febr. 21. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Utálom a fészbukot
2013. febr. 21. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem az, néha szoktunk 3-4 levelet váltani, de csak annyit hogy hol találkozzunk, mikor stb. De most csak az thogy órákig chateljünk az nem megy...
2013. febr. 21. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a faszbukon kell élni az életet, hanem a valóságban. Szerintem nem rossz. Csak kompenzáld minél több közös élménnyel. Nem csak egy srác legyél, akivel facebookon chatel...
2013. febr. 21. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát érdekes mindenesetre. Akivel a valóságban is tudok beszélgetni azzal facen is ugyanúgy.
2013. febr. 21. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!