Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek nagy gáz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek nagy gáz a tölcsérmellkas?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem tudom, honnan vette a "kis izomfejlesztéssel eltüntethető" ezt, de ez hülyeség, hiszen ott a csont az, ami deformált... engem 4 éve műtöttek meg vele, nem gáz sztem, ink. zavart, meg egészségügyi gondjaim vtak belőle.

nem bántam meg, műtéti heg sincs, csak két kis csík a mellkasom két oldalán, ahol bevezették a dolgokat a szegycsontom mögé, de pont takarja a melltartó, szval pont jó :)

18/L

2010. aug. 14. 21:59
 12/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is megyek ugyan erre a műtétre és le tudnád írni hogy milyen, meg meddig kell bent leni? meg ilyesmi.

köszi!

2010. aug. 15. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem úgy vt, h előtte nap délután feküdtem be a kórházba, és este kaptam vmi nyugtatószerűséget, meg beöntést, h teljesen leállítsák a bélműködésemet (igaziból ez vt a legrosszabb dolog, nem is a műtét nekem xD), aztán másnap reggel 9re vtam kiírva, fél 9kor kaptam vmi nyugtatót megint, bevittek, megműtöttek, utána 1 hétig vtam bent, és jöhettem haza.

amikor kihoztak a műtőből, tele vtam csövekkel mindenhol, vt a mellkasomban két oldalt (a bemetszés ahol vt amellett), meg vt epidurális érzéstelenítőm, vt egy cső az orromban, meg egy vizeletelvezető katéter, meg az infúzió. aztán ezen kívül állandó EKG, vérnyomásmérő (fél óránként magától megmérte), oxigénmaszk (vagy nem tudom mi az, amit az orrodra meg szádra tesznek és jön a levegő benne), meg az ujjam végére csippentett vmi, meg vércukrot mértek minden reggel, meg röntgeneztek naponta, h nem mozdult-e el a fém.

igaziból ezek csak kellemetlenségek, én nem is ezekkel foglalkoztam, hanem az zavart, h tilos vt mozogni 2 napig, és csak feküdtem, mint vmi zsák a hátamon, és hihetetlenül unatkoztam, meg már bármit megtettem vna, h átfordulhassak egy másik oldalamra, mert már nem kényelmetlen vt a hátamon feküdni.

úgy a 3.-4. nap jött egy gyógytornász, akkor vele kezdtem el gyakorolni, mert elgyengültem, és nehezen tudtam mozogni, de nekem nagy felüdülés vt, bármit mondott, h csináljam, még ha nehezebben is ment, mert legalább mozogtam :D

amúgy ne ijedj meg, ha műtét után szaporán veszed a levegőt, meg kicsiket lélegzel be, nálam ez vt, de ahogy megszokja a szervezeted a fémlemezt, meg a gyógytornász is segít, akkor jó lesz már :)

intenzívről én 3 nap után kerültem le, utána még bent vtam kórházban egy 4 napot, ha nincs semmi komplikáció, akkor összeségében egy hét után hazaengednek. utána még jártam gyógytornára, de már nem sokat, aztán 2 év után meg kiszedték a fémet, de az annyi vt, h bementem reggel, este meg jöttem haza, akkor az nem vt ötödannyi se, mint mikor betették.

amúgy nem tudom, lehet, h ember meg kórházfüggő ez, engem 14 évesen műtöttek először a Heim Pálban Pesten, de egy másik ismerősömet máshol, és neki pl. nem vtak csövei mindenhol műtét után.

de ne izgulj! én is izgultam előtte, ez természetes, de visszagondolva nagyon kedves vt velem mindenki, meg türelmes, úgyh pár kellemetlenséget leszámítva nem negatív élményként gondolok vissza rá. :) meg hát az eredmény is nagyon jó :)

2010. aug. 16. 10:44
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi hogy leírtad hogy milyen.
2010. aug. 17. 11:19
 15/16 anonim válasza:

Akkor én visszakérdeznék: szerinted az gáz ha egy lánynak van tölcsérmellkasa?

Figyelj, szerintem ahogy a többiek is mondták, ha valaki szeret azt nem fogja zavarni. Gondolom te sem szeretnél olyan lánnyal járni, aki csak ezért nem akar veled lenni.

én 18éves lány vagyok, és nekem is van tölcsérmellkasom. nekem is javasolták a műtétet de én semmiképpen sem akartam. Az orvos azt mondta, hogy nem nyomja sem a szivem sem a tüdőm, így csak esztétikai okokból kéne a műtét. (emellett azt mondta, hogy azoknak a lányoknak akiknek ilyen van nem nő mellük... hát nekem csak lettek:))

Szóval szerintem nem gáz, ha te megtanulod elfogadni magad akkor a barátnődet sem fogja zavarni. Nekem a barátom először meglepődött, hogy "hoppá, ez meg mi?", de amúgy nem zavarta, csak először mindig el kell magyarázni.

de semmiképp se szégyeld a tested. ez nagyon fontos:)

2010. szept. 19. 10:49
 16/16 anonim válasza:
Tölcsérmellkasom van és kicsúfolnak miatta
2015. febr. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!