Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lány vagyok aki szeretne egy olyan fiút aki viszont tud szeretni! Lehetséges lenne ez valaha is?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 19:17
11/17 anonim válasza:
márciusba leszek 16 és már 1 éve:3 szall igen:) 15l
12/17 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, szóval remélem:D
14/17 A kérdező kommentje:
Miért akarnak velem megismerkedni és találkozni 19 és 20 éves pasik??
2013. febr. 20. 21:06
15/17 anonim válasza:
Neked legalább nem harmincévesek és negyvenesek írogatnak xD az azért már lényegesen nagyobb korkülönbség.
De ne neten ismerkedj, élőben jobban jársz:) nem vagyok ellene, csak tapasztalat.
16/17 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazad van de próbálkozni minden hol lehet és majd össze jön egyszer valami
2013. febr. 20. 21:30
17/17 anonim válasza:
Lehet, hogy az a 19 éves érzelmesebb, és jobban vissza tud szeretni, mint egy 15 éves. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!