Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondja régóta tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja régóta tetszem neki, és jó lenne ha megcsókolhatna már, akkor csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Azt mondta egy srác hogy régóta bejövök neki, és most örül hogy elmentem vele randizni. Meg azt hogy nagyon örülne ha végre megcsókolhatna. De akkor csak szexet akar, vagy kapcsolatot?
2013. febr. 20. 17:27
 1/8 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:
100%
Szerinted ki tud erre hiteles választ adni? Ismerjük szerinted a srácot?
2013. febr. 20. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy te mit akarsz.
2013. febr. 20. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Csókot akar,nem azt mondta! Meg persze kapocsolatott is biztos,sőt késöbb majd szexet is,ez igy normális.
2013. febr. 20. 17:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Sok barátnője volt már, komolyabb kapcsolata is (2-3 évesek, 3 db is) de volt olyan is akit csak megd*gott. Az egyik nőjét megcsalta párszor.

De egyelőre csak mint haver ismerem, és így meg normális. De a kedvességből sem lehet tudni hogy mi a szándéka...

Azt tudom csak hogy moziba vitt el eddig, sétálni meg ebédelni.

2013. febr. 20. 17:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és szóba kerültek ezek a megcsalásos dolgok, mire azt mondta, hogy "Felnőttem már, már nem hiányzik a bonyodalom, leálltam vele" Sőt mivel haverok vagyunk, egy időben az volt a mondása hogy "Nem akarok kapcsolatot" és tényleg nem volt neki kapcsolata az utóbbi 1-2 évben. Csak szex.
2013. febr. 20. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
én nem járnék olyan emberrel, akiről tudom, hogy megcsalta valamelyik barátnőjét...
2013. febr. 20. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Most mi a kérdésed? Hogy összejöjj vele,vagy ne, mert megcsalta a régi nőjeit?
2013. febr. 20. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg akar csókolni!

Buta lányos túlkombinálás...

2013. febr. 20. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!