Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy birom ezt a csajt meghodi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarak kérdése:

Hogy birom ezt a csajt meghoditani? Megcsinaltam a hazi feladatat?

Figyelt kérdés

Szoval egyetemen vagyunk mindketten, a csaj a legjobb baratomnal lakik, es latszik rajta hogy valamennyire kedvel. emelett esszet kellett csinalnia, en vallaltam anelkul hogy kerte hogy az egesz 2 oldalas fogalmazast megirom. ezek utan azt mondta nagyon kedves vagyok!

korabban is beszelgettunk, nagyon mosolygos. ami fontos: kulfoldi szarmazasu, japan. nem akarom hogy a baratnom legyen, mindossze szex-re mennek ra de nem tudom hogyan csinaljam (azt is hallottam hogy nem akar ilyet csinalni, de ha leitatom... az biztos hogy megkedveltettem vele magamat, mondtam neki hogy ha van valami baja amit nem ert, tolem kerhet segitseget).

2013. febr. 20. 05:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hát akkor sok sikert, remélem egyszer majd téged is jól pofára ejtenek :D inkább hallgassál az előttem szólókra, nem mondtak hülyeséget, csak őket tudnám ismételni.
2013. febr. 20. 17:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Meghoditani nem azt jelenti, hogy leitatni es megdugni es barmi fele mas kapcsolatot kizarni, mint ahogy te irtad.

Azert legy mar tisztaba ezzel! Amit te akarsz sokkal közelebb van a megeröszakolashoz mint ha meghoditashoz.

2013. febr. 22. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!