Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, akiknek van vagy volt már barátnője, ti
hogyan szedtétek fel a lányokat, mégis hogyan tudna egy
csúnya fiú a mai felszínes világban barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
Én csúnya fiú vagyok, igaz egy kevés lány helyesnek tartott már, de ők csak neten ismertek képről, az meg nem sokat számít, a lényeg, hogy személyesen egy lánynál sem volt sikerem még, mindig elhajtanak a van barátjuk dumával vagy látom, hogy ne érdeklem őket, pedig állítólag csak annyi kell, hogy tökös legyél és merd leszólítani őket, de úgy látszik a külső is nagyon számít vagy nem tudom már mi lehet a gond, mert csúnya lányok sem voltak vevők rám, kipróbáltam. Már emiatt úgy érzem egy értéktelen senki vagyok, mintha én lennék a világ legrondább fiúja, csak nem értem miért, mert tény, hogy nem vagyok egy álom hapsi, de szerintem vannak nálam rondábbak is vagy legaláb velem egy szinten lévők és nekik is van barátnőjük.
Színészkedés nagyon gáz, meg, hogy minden egyes lépésedet meg kell tervezd előre egy kapcsolatban.
Módszerem: Legyél természetes, legyen humorod meg műveltséged, és ne az érzelmek manipulálásával kerülj kapcsolatba emberekkel, mert érdemes megjegyezni, a manipulált dolgok sosem eredetiek (legyen az főkönyvi kivonat vagy emberi érzelem)
2013. febr. 19. 16:10
13/17 anonim válasza:
Igen azt elfelejtettem odaírni, hogy ez a módszer nem barátnőszerzésre van csak arra, hogy ha az utcán meglátsz egy csajt hogy tudod megkapni.
2013. febr. 19. 16:38
14/17 anonim válasza:
ja, ne fektessetek már ekkora energiát a lelki segélyezésébe...!
van ugyanaz a kb. két-három lúzer, aki mindennap feltesz egy ilyen kérdést, mert rohadtul sok ideje van magát sajnálgatni. és azt hisz, hogy majd az segít rajta, ha naponta nyafoghat
úgyse tesz semmit azért, hogy legyen nője, ha meg igen, akkor annyira ordít róla, hogy nőt keres, hogy a legnormálisabb érzésű nő is odébbáll
2013. febr. 19. 16:39
15/17 RaZeR1912 válasza:
Hát ez valami katasztrofális volt élettársat keresel vagy valakit akit dughatsz ha nincs más azért nem minden hogy életed végéig kalandokat szervezel vagy az mellet maradsz akit valóban szeretsz ha türelmes vagy valakit úgyis találni fogsz.
2013. márc. 31. 17:11
16/17 anonim válasza:
Hát én lány vagyok és vannak olyan lányok akiket nem érdekel a kùlső ha pl jo a humorod az is jó legyél laza azt szeretik a lányok
2013. márc. 31. 17:17
17/17 anonim válasza:
hát, 8-as, de perverz vagy!! nem lennék a lány helyében.
kérdező: ha ilyen nyavajgós vagy megértem h nincs barátnőd:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!