Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tapasztaltátok ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tapasztaltátok ezt a budapesti gyakoris lányokkal?

Figyelt kérdés

Belsőre sok rendes lány van itt, de ha a külsőt vesszük, akkor az átlagos kategória is ritka, nagyon nagy többségben vannak a csúnyább lányok.

Mi ennek az oka?

Szintén pesti érdeklődő srác.

2013. febr. 18. 19:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

6# – Elszomorítani senkit sem szeretnék :)

10# – Persze, én sem ismekedni járok ide, de néha megesik, hogy egy kérdés utáni hosszú beszélgetést követően találkozik valakivel az ember és hát az ilyen találkozások eddig sosem voltak valami túl jók :)

2013. febr. 18. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Az első csaj, akit itt ismertem meg (még nyáron), ő pesti. Belső az tökéletes... nem is lehetne jobb :)

Ami a külsőt illeti... lementem hídba mikor megláttam élőben... képen is szép volt, de élőben mégszebb *.*

Egy erős 10/11 :)

2013. febr. 19. 00:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze,néha én is beszélgetek,küldenek képet,de ez fordítva is így van.:D Írhatnám én is,hogy miért nincsenek pesti álompasik itt :D mert hát nem igazán vannak :D
2013. febr. 19. 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Ennek oka egyszerű: én nem vagyok pesti... :/

2013. febr. 19. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
:D ezt a kérdezőnek szántam.:D
2013. febr. 19. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!