Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tapasztaltátok ezt a budapesti gyakoris lányokkal?
Belsőre sok rendes lány van itt, de ha a külsőt vesszük, akkor az átlagos kategória is ritka, nagyon nagy többségben vannak a csúnyább lányok.
Mi ennek az oka?
Szintén pesti érdeklődő srác.
Én budapesti lány vagyok, és távol álljon tőlem a beképzeltség, de igen is úgy gondolom, hogy szép vagyok! :D A közösségi oldalakon ráadásul elég régi és nem jó képek vannak fenn rólam... Volt már olyan, akit interneten ismertem meg, és amikor taliztunk, azt mondta, sokkal szebb vagyok így, mint a képeken. :D Ilyen is van. :)
16/L
1.-szerintem hülye általánosítás a "budapesti". attól,hogy te pesti vagy és pesti lányokkal beszélgetsz/cserélsz képet,a lányok máshol is ilyenek.
2.-én sem tartom magamat csúnyának,de nem társat keresni járok ide,hanem hogy unalmamban olvassam a sok "okosságot" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!