Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tapasztaltátok ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tapasztaltátok ezt a budapesti gyakoris lányokkal?

Figyelt kérdés

Belsőre sok rendes lány van itt, de ha a külsőt vesszük, akkor az átlagos kategória is ritka, nagyon nagy többségben vannak a csúnyább lányok.

Mi ennek az oka?

Szintén pesti érdeklődő srác.

2013. febr. 18. 19:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy szép lány akit körberajong vagy 100 pasi és bőven válogathat az mit akarna itt?
2013. febr. 18. 19:26
 2/15 anonim ***** válasza:
A szep lanyoknal nyomulnak uton-utfelen, buszon-villamoson-metron, van onbizalmuk, nem itt akarnak tarsat talalni.
2013. febr. 18. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:
láttam már itt szép lányt, aki a teste miatt aggódott, közben meg bomba alakja volt...
2013. febr. 18. 19:27
 4/15 A kérdező kommentje:
csefy, az más kategória. Az arról szól, hogy mennyire képes duzzasztani az egóját illetve kíváncsiságból írja ki a nagyrésze, hogy mennyi privátot kap.
2013. febr. 18. 19:33
 5/15 anonim ***** válasza:

Én budapesti lány vagyok, és távol álljon tőlem a beképzeltség, de igen is úgy gondolom, hogy szép vagyok! :D A közösségi oldalakon ráadásul elég régi és nem jó képek vannak fenn rólam... Volt már olyan, akit interneten ismertem meg, és amikor taliztunk, azt mondta, sokkal szebb vagyok így, mint a képeken. :D Ilyen is van. :)

16/L

2013. febr. 18. 19:34
 6/15 Pretty_Fighter ***** válasza:
100%
És most vajon hány budapesti lány szomorodott el,akivel képet cseréltél?:d
2013. febr. 18. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:
nem cseréltem képet senkivel, csak küldött privátban, hogy mit szólok hozzá
2013. febr. 18. 19:40
 8/15 Pretty_Fighter ***** válasza:
Én a kérdezőnek mondtam:D
2013. febr. 18. 19:41
 9/15 anonim ***** válasza:
ja ok :)
2013. febr. 18. 19:42
 10/15 anonim ***** válasza:

1.-szerintem hülye általánosítás a "budapesti". attól,hogy te pesti vagy és pesti lányokkal beszélgetsz/cserélsz képet,a lányok máshol is ilyenek.

2.-én sem tartom magamat csúnyának,de nem társat keresni járok ide,hanem hogy unalmamban olvassam a sok "okosságot" :D

2013. febr. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!