Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiú vagyok, van itt olyan szép lány, aki adna hasznos tanácsokat, hogyan lehetnék vonzóbb a szép, vonzó lányok szemében? (kép priviben)
Na, én megkaptam. Nem vagy ronda, csak nem vagy szép.
Azt a pocsék sapkát felejtsd el, és ne tartsd olyan durcásan a szád mintha haragudnál az egész világra. Nálad ezerszer csúnyábbak is találtak párt.
Ne a bombázók között kurkásszál, hanem az átlagosok közt. Mindenki legyen tisztában, hogy mit várhat el.
Ha neked szuprszép lány kell, akoor legyen sok pénzed, ha nincs, akkor kicsit add lejjebb a magas igényeidet.
Semmi gáz nincs veled, csak sugárzik az arcodról ez a világfájdalom. Az orrod kicsit nagy, de nemvezen fog múlni semmi. Egyedi öltözködési stílussal még jól nézhetsz ki, ha megtalálod, mi illik hozzád. A sapkát azt én is hanyagolnám a helyedben.
De ha a fejedben rendet teszel, és ez visszatükröződik az arcvonásaidban és a tekintetedben, akkor nem lesz semmi para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!