Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne jobb?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit láttam párszor, de nem ismerjük egymást. A nevét tudom és szeretném jobban megismerni. Vannak közös ismerőseink is, szóval az lenne a kérdés, hogy hogyan jobb: ha ráírok a fiúra én facebookon (amit nem nagyon szeretnék, nem vagyok egy rámenős típus) vagy valahogy a barátok által összeismerkedtetni? És ez lenne a második kérdés: hogyan lehetne megoldani ezt barátok segítségével?
Amikor láttam, úgy tűnt, hogy szimpatikus vagyok neki, de azóta nem találkoztunk élőben, ő pedig nem igazán tudhat rólam semmit, szóval már az is előrelépés lenne, ha tudna rólam, hogy ki is vagyok.
Én 18L, ő 21F
2013. febr. 18. 17:21
1/2 Husi01 válasza:
Ha vannak közös barátaitok szerintem onnan közelítsd meg! Tudd meg, hogy hova jár bulizni és esetleg kérdezd meg az egyik közös barátodat, hogy nem mehetnél -e velük?! Ott könnyebb beszélgetni...szerintem. Ha szimpatikus vagy neki akkor mosolyogj rá, szemezzetek. Ha tényleg bejössz neki odamegy hozzád ;-) ha mégsem, akkor se add fel. Menj oda Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!