Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit írjak közösségi oldalon egy nekem tetsző, de még ismeretlen lánynak?
Figyelt kérdés
Ti mit írnátok? Lányok, mit fogadnátok szívesen?2013. febr. 18. 16:34
2/8 anonim válasza:
Ha a lány abszolút nem ismer, akkor teljesen mindegy mit írsz neki.
4/8 A kérdező kommentje:
16:38 : 18 éves
2013. febr. 18. 16:45
5/8 A kérdező kommentje:
16:37 : Miért?
2013. febr. 18. 16:47
6/8 anonim válasza:
Hát én előtte mindenképpen kitudnám róla, hogy mik a közös érdeklődési körök, amennyire lehet, aztán nagyon udvariasan írnék neki úgy, hogy el is magyarázom miért írok. Mert véletlenszerűen ráírni valakire ijesztő lehet, ha nem megfelelően csinálják.
7/8 anonim válasza:
Előző: Még esetleg közös ismerősökre való utalás, róluk való beszélgetés, csak kezdéshez jó lehet.
8/8 anonim válasza:
Jelöld be, majd írd ezt:
Szia! Azért jelöltelek be, mert szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni.
én ezt írnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!