Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólitsam meg és miről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólitsam meg és miről beszéljek egy ismeretlen fiúval?

Figyelt kérdés
van egy fiú akivel mindíg együtt jövök haza buszon ...asszem ott száll le ahol én de sosem látom mert mindíg hamar eltünk ....de midegy nagyon tetszik nekem de nem tudom hogy hogyan kellene vele össze ismerkedni hogy ha még a nevét sem tudom ....meg ha beszélgetnénk akkor miről kérdezzem vagy miről beszéljek vele...

2013. febr. 17. 14:49
 1/2 A kérdező kommentje:
vagyis egy buszon jövünk de nem egymás mellet ülünk
2013. febr. 17. 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:

hát ha nem ismered meg a nevét sem tudod, meg semmit nem tudsz róla, akkor rengeteg dologról kérdezgetheted.

de legyen mindig aktuális kérdés.

tehát ha pl ül egy padon és olvasgat, de kérdezd meg hogy melyik a kedvenc piája, hanem kérdezd mióta olvas, mennyit, mi a kedvence, volt-e amit többször. stb stb. remélem érted.

2013. febr. 17. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!