Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 12-13 évesek akarnak barátnőt/barátot?
Ebben a korban szerintem senki nem érett még egy kapcsolatra, vagy semmi szüksége rá, pl. nekem sem volt még barátom. De ha szeretnél, egész nyugodtan (:
13/L
13 éves vagyok és van barátom. 1 hónapja járunk és már hónapok óta "vágytunk egymásra" újra, vagy még mindig (ő volt az első, de szakítottunk egy félreértés miatt). Amíg ez nem hátráltat semmiben, eddig szerintem ez teljesen
normális.:D jó érzés, hogy szeret, de őszintén! ;)
a kérdésedre a válasz: van kb egy 40% ebben a korban, aki vágyik egy barátra/barátnőre, és ez normális. Ma már korábban érnek korunkbeliek:)
13/L
Nem. Én tényleg nem akarok. Kivagyok már azoktól, akik ennyi idősen pasiznak/csajoznak... Voltam én is szerelmes tavaly, de "elmúlt". Ebből is látszik, hogy nem gondolom komolyan. Az osztályunkban is van egy ilyen pár, folyton ölelkeznek meg csókolóznak. Tudom, nem az én dolgom, csináljanak amit akarnak, engem csak simán idegesít. Vagy a legjobb barátnőm, folyamatosan azzal jön, hogy "nézd már ennek meg annak milyen jó segge van!", vagy "de most ne mondd, hogy nem helyes!", és nem bír leakadni a témáról, hogy kibe voltam szerelmes tavaly. Könyörgöm, van más is a világon, nekem nem csak az az élet, hogy összejöjjek valakivel! A másik, ha valaki tizenhárom évesen nem szűz. Tudom, ez sem az én dolgom, csinálja, ha akarja, ne legyünk már ennyire prűdek. De amiket itt az oldalon olvasok... A sokadik "ciki-e, ha még szűz vagyok?" után már kedvem lenne kivágni az ablakon a gépet/telefont. Miért kell ennyire erőltetni a szexualitást? Mindenhol csak ezt látom... Itt is arról szól a kérdések fele, hogy szexelj/ne szexelj, jajjdeciki, ha te ennyi meg ennyi idősen még szűz vagy/már nem vagy szűz...
Eltértem a témától, lényeg a lényeg: Nem akarok, mert nem érzem úgy, hogy tényleg készen állok rá, nem is vagyok az a szociális típus, sokkal szívesebben törődök magammal mint másokkal. Na meg persze nincs is rá esélyes jelenleg, és remélem egyhamar nem is lesz. Ha valamikor erre vágyok, akkor kinyáladzom magam valami fafictionön, és tovább nem érdekel.
Bocs, ezt ki kellett írnom magamból.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!