Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek kell lennem ahhoz, hogy tetszem a fiúknak?
Milyennek kell lennem ahhoz, hogy egyáltalán vonzalmat keltsek a fiúkban?
L/20
Erre így nem tudok válaszolni, mert nem vagyok minden pasi, és mindenkinek más az ízlése.
A sztereotípiákat meglesheted a filmsztárok között, de nem kell annyira jól kinézned ahhoz, hogy vonzalmat kelts.
Nekem tetszenek lányok enyhén molettól, vékonyig. Általában tetszik a hosszú haj. Pluszpont ha sportos a kinézete. Pluszpont ha vidám természetű, könnyű kommunikálni hozzá. Pluszpont ha művelt. A legnagyobb pluszpont általában az, hogy jól érzi magát a saját bőrében (tehát jóban van önmagával), mert az kisugárzik az egész lényére.
Attól függ, milyen fiúkban akarsz vonzalmat kelteni. De ha így teszed fel a kérdést, valószínűleg nem a plázamajom kategóriát célozod meg. Ebben az esetben valamivel nehezebb dolgod van - bocsánat, szemtelen voltam... nehezebbnek látszik.
Nekem pl. rengeteget számít a párjelöltem értelme, szellemi színvonala. Ebbe csak nagyon-nagyon-nagyon csekély mértékben tartozik bele az ún. általános műveltség, a legnagyobb része a gondolkodásra való képesség, annak is az a fajtája, hogy képes is, mer is, és hajlandó is kérdéseket feltenni a világról (mind az élettelenről, mind az élőről), és szívesen gondolkodik látszólag feleslegesnek tűnő dolgokon is. (Miközben persze a mindennapi gyakorlatban is képes a földön állni, ha az célravezető, de nem fél attól sem, hogy szokatlan módon közelítsen meg egy problémát.)
Ritka az az ember, aki erre képes és hajlandó, a párom 35, én 39 évet vártam, mire találtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!