Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mitől tartotok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mitől tartotok egy lányt aranyosnak?

Figyelt kérdés

Rengetegszer megkapom azt pasiktól,hogy aranyos/cuki vagyok és ez engem néha már zavar,mert kinőttem abból a korból amikor aranyos szeretnék lenni.

20 éves vagyok,csinosan,nőiesen öltözködök, szóval még a stílusom sem az az aranyos kategória.

2013. febr. 17. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ja oké akkor legközelebb majd azt mondjuk :na de jól nézel ki olyan jó kurv@s vagy
2013. febr. 17. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Vedd dicséretnek. Az aranyos jelző ilyenkor már nem a "jajj de cuki kis pofikád van" dolgot takarja, hanem egészen mást. :)
2013. febr. 17. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem az aranyos/cuki jelzők kiérdemlése 20évesen sem gáz. ritka az aranyos/cuki lány, én is olyat keresek de nem találom... :D 21/F
2013. febr. 17. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Én leginkább mosolyra, hangra, viselkedésre (bizonyos helyzetek kezelésére), megjelenésre használom. Sokkal jobban bírom az ilyen csajokat, mint azokat,akikre azt lehet mondani, hogy: dögös, vad, komoly.
2013. febr. 17. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
ha sokat mosolyog
2013. febr. 17. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez idézőjeles dolog, nem szó szerinti már... :-)
2013. febr. 17. 21:45
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2013. febr. 17. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Aha, most lebuktatok! Szóval, ha ti az aranyos jelzőt ennyire megalázónak tartjátok, akkor a fiúkra is, akikre azt mondtájok, hogy aranyos, csak úgy tekintetek, mint egy undorító kis patkányra, akivel sosem szexelnétek. Na szépek vagytok! -.-
2013. febr. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!