Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan lány, aki helyesnek tartanak és akarna velem járni? Manapság ennyire számítana a külső?
"Ha lenne választási lehetőséged, akkor melyikkel úsznál együtt, a delfinnel vagy a cápával aminél fent áll a veszély , hogy leharapja a lábad?
Valószínűleg a delfinnel ugye? :)"
Ez elég rossz hasonlat volt, mert a lányok mindig a cápát választják (alfahím) a delfin helyett...
Én azt vettem észre magam körül, és az ismerőseimnél, hogy a férfiak félnek lépéseket tenni egy nő felé, de miért?
Egyik nő sem olyan borzasztó, hogy ne lehetne vele beszélgetést kezdeni!
"Én azt vettem észre magam körül, és az ismerőseimnél, hogy a férfiak félnek lépéseket tenni egy nő felé, de miért?
Egyik nő sem olyan borzasztó, hogy ne lehetne vele beszélgetést kezdeni!"
De igen, sajnos, ha nem jön be nekik a srác, nagyon csúnyán tudják ezt kifejezésre juttatni, ami a srác lelkében akár egy életre beleragad traumaként...
Zúgtam én már bele olyan srácba,aki nem nézett ki jól,csak volt benne valami ami megfogott,nagyon sokat dumáltunk meg minden,de csak barátok voltunk. A külső nem mindig a legfontosabb, a pénz meg pláne nem. Kisugárzás legyen meg,és fontos,hogy legyen önbizalmad,aki tudja,hogy mit akar.Ne add fel,ne keseredj el. Ismerkedj és előbb utóbb találsz valakit.
19/L
ezzel nem értek egyet.
a külső nőknél csak kb. 20-30 százalékban számít míg a belső az 70-80 százalék(ez a férfiaknál pont fordítva van).
nem fogsz tudni úgy megismerkedni egy lánnyal ha csak tetszel neki.Ez talán segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!