Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan lány, aki helyesnek tartanak és akarna velem járni? Manapság ennyire számítana a külső?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 16:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

"Ha lenne választási lehetőséged, akkor melyikkel úsznál együtt, a delfinnel vagy a cápával aminél fent áll a veszély , hogy leharapja a lábad?

Valószínűleg a delfinnel ugye? :)"

Ez elég rossz hasonlat volt, mert a lányok mindig a cápát választják (alfahím) a delfin helyett...

2013. febr. 17. 16:51
 12/35 ASOT ***** válasza:

Tévedsz!

Rosszul értelmezted!

2013. febr. 17. 16:53
 13/35 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre magam körül, és az ismerőseimnél, hogy a férfiak félnek lépéseket tenni egy nő felé, de miért?

Egyik nő sem olyan borzasztó, hogy ne lehetne vele beszélgetést kezdeni!

2013. febr. 17. 16:58
 14/35 anonim ***** válasza:

"Én azt vettem észre magam körül, és az ismerőseimnél, hogy a férfiak félnek lépéseket tenni egy nő felé, de miért?

Egyik nő sem olyan borzasztó, hogy ne lehetne vele beszélgetést kezdeni!"

De igen, sajnos, ha nem jön be nekik a srác, nagyon csúnyán tudják ezt kifejezésre juttatni, ami a srác lelkében akár egy életre beleragad traumaként...

2013. febr. 17. 17:20
 15/35 KisMici válasza:
Szia! Lehet rossz helyen keresgelsz. Nekem az a tapasztalatom, hogy minel erettebb egy no annal kevesbbe szamit neki a kulso, es annal inkabb fontosak neki a belso ertekek. Es az sem mindegy, hogy te hogy tekintesz onmagadra, mert ha te nem szereted es nem fogadod el magad, akkor mas se fog. Tudd, hogy mit akarsz, tudd, hogy ki vagy es nagyon meg fogsz lepodni az eredenyen!
2013. febr. 19. 19:16
 16/35 anonim ***** válasza:
Tévedésben vagy, a külső nem sokat számít a lányoknál. Vagyon vagy méretes szerszám a siker titka.
2013. febr. 20. 09:38
 17/35 én vagyok én válasza:
Kuldj egy linket magadrol(pl: facebook) azt meg mondjuk a mi velemenyunk....
2013. febr. 20. 16:12
 18/35 anonim ***** válasza:

Zúgtam én már bele olyan srácba,aki nem nézett ki jól,csak volt benne valami ami megfogott,nagyon sokat dumáltunk meg minden,de csak barátok voltunk. A külső nem mindig a legfontosabb, a pénz meg pláne nem. Kisugárzás legyen meg,és fontos,hogy legyen önbizalmad,aki tudja,hogy mit akar.Ne add fel,ne keseredj el. Ismerkedj és előbb utóbb találsz valakit.

19/L

2013. febr. 21. 10:48
 19/35 anonim ***** válasza:
Igen a külső a legfontosabb, a mai lányok 99,9999 százaléka csak azt nézik hogy egy férfinak milyen a külseje, a belső nem nagyon számít nekik. Manapság a média nagyon befolyásolja őket. Cél: minél gonoszabb lenni az emberekkel ezt motiválja a mai lányokat.
2013. febr. 21. 13:52
 20/35 anonim válasza:

ezzel nem értek egyet.

a külső nőknél csak kb. 20-30 százalékban számít míg a belső az 70-80 százalék(ez a férfiaknál pont fordítva van).

nem fogsz tudni úgy megismerkedni egy lánnyal ha csak tetszel neki.Ez talán segít:

[link]

2013. febr. 21. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!