Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egy lány hív valakit randira?
Tegnap korcsolyázni voltam az egyik barátnőmmel, és egy fiú állandóan körülöttem nyüzsgött..Volt vele egy csaj, akivel később beszélgettem, az a fiú nem a pasija a csajnak. El szeretném hívni a lányt korcsolyázni, és akkor megkérhetném hogy hozza el a barátját is. Ez nem ciki? 13.5/L
Ui.: Még nem volt pasim :S
Cikinek nem ciki. Én is hívtam magammal egy férfit (igaz nem randira), bele is ment, de azóta sem lett belőle semmi. Pedig szerintem tetszek neki. De többé nem hívom magammal. 2x tettem, mindkétszer megígérte, ráadásul örömmal.
Ha bunkó a srác, akkor viszont lehet kinevet.
Még csak ismerkedés nem is igazán randi. Szóval szerintem nem ciki:) A Csodára meg nem váratsz örökké hogy egy srác hívjon el manapság nagyon félénkek XD ami szerintem kicsit szánalmas.
én 18 vagyok mégis nekem kellett kezdeményeznem a páromnál először. De az a szerencséje hogy szeretem és ezért nem zavart annyira hogy rá kellett vezetnem ;) a nők ravaszak csak sok fiú ezt nem tudja :)
Kicsit Félénkek a mai fiuk?
Aszem igazad van....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!