Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha egy lány hív valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha egy lány hív valakit randira?

Figyelt kérdés

Tegnap korcsolyázni voltam az egyik barátnőmmel, és egy fiú állandóan körülöttem nyüzsgött..Volt vele egy csaj, akivel később beszélgettem, az a fiú nem a pasija a csajnak. El szeretném hívni a lányt korcsolyázni, és akkor megkérhetném hogy hozza el a barátját is. Ez nem ciki? 13.5/L

Ui.: Még nem volt pasim :S

2013. febr. 17. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Cikinek nem ciki. Én is hívtam magammal egy férfit (igaz nem randira), bele is ment, de azóta sem lett belőle semmi. Pedig szerintem tetszek neki. De többé nem hívom magammal. 2x tettem, mindkétszer megígérte, ráadásul örömmal.

Ha bunkó a srác, akkor viszont lehet kinevet.

2013. febr. 17. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Még csak ismerkedés nem is igazán randi. Szóval szerintem nem ciki:) A Csodára meg nem váratsz örökké hogy egy srác hívjon el manapság nagyon félénkek XD ami szerintem kicsit szánalmas.

én 18 vagyok mégis nekem kellett kezdeményeznem a páromnál először. De az a szerencséje hogy szeretem és ezért nem zavart annyira hogy rá kellett vezetnem ;) a nők ravaszak csak sok fiú ezt nem tudja :)

2013. febr. 17. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Kicsit Félénkek a mai fiuk?

Aszem igazad van....:)

2013. febr. 17. 13:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. febr. 17. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
3-as valaszolo vagok.Dehogy ciki.Én örülnek ha egy lány elhívna valahova.:)
2013. febr. 17. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
*válaszoló vagyok-bocsi:)
2013. febr. 17. 13:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Megértelek. De általában csúnyának néznek..szóval :S Ha meg nem jönne el, olyan lenne minta a többi fiú, aki kiröhög, csúfol akkor..nem lenne jó :S
2013. febr. 17. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy te csúnya.Az a fontos milyen a személyiséged.:)
2013. febr. 17. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!