Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány létemre nekem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre nekem kell elhívnom randira? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Ismerjük egymást, de én kezdeményeztem nála a beszélgetéseket. Aztán ő mondta hogy ha van kedvem találkozhatnánk. Miért nekem kell kezdeményeznem nála a beszélgetést, és csak utána hív el találkozni?
2013. febr. 15. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy már el lettél hívva még ha nem is tűnik fel.
2013. febr. 15. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Elhívott, tehát elérted a célodat. Lehet ő nem olyan kezdeményezős fajta. Csak azért, mert pasi, nem biztos, hogy bátor is az első lépés megtételéhez. Nincsen ezzel semmi gond. Beszéljétek meg, hová mentek, mit csináltok, aztán jó időtöltést.
2013. febr. 15. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
irigylem a problémáidat!
2013. febr. 15. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod hogy kit milyen hatások értek gyerekkorában.

Vannak akik bátortalanok vannak akik kevésbé.

Légy toleráns és örülj hogy a XXI. sz.ban élünk és te is azt csinálsz amit akarsz.

2013. febr. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!