Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik osztálytársukkal jöttek össze, nálatok hogy volt a "kezdet"?
Házinyúlra nem lövünk !!!
Még akkor sem ha támad !!!
(szerintem érthető)
Mikor még osztálytársak voltunk nem jöttünk össze, de mindenkinek világos volt, hogy tetszettünk egymásnak. Akkoriban sokat dumáltunk, órákon néztük egymást (volt hogy csak poénból) papírgalacsinokkal dobált és úgy viselkedett kb mint egy 5 éves. Néha nagyon tetszett néha nagyon nem. Szünetben szinte mindig együtt voltunk, de általában csak szekált. Sokszor megríkatott, volt hogy tudott róla és még úgysem érdekelte. Teljesen értelmezhetetlen volt. Vízválasztó pont volt, mikor sírtam egy barátom (igen, időközben dühös lettem az osztálytársamra és buta kislányként szereztem egy másik pasit) miatt aki elég csúnya dolgokat tett velem és ő órákon keresztül vigasztalt, megölelt, közben meg féltékenykedett. :D Mikor másik suliba mentünk félig-meddig örültem, hogy külön kerülünk. Tényleg nagyon durván piszkált. Sosem értettünk egyet semmiben, sosem akartunk ugyanarra menni, sosem akartuk ugyanazt csinálni. Barátnőim is azt mondták, hogy nem is illünk össze. Szóval mikor másik suliba mentünk megkeresett. Nem is egyszer. Facebookon beszéltünk, elhívott moziba és órákon keresztül beszélgettünk a fagyban (másnapra mindketten megfáztunk szóval még délelőtt is beszéltünk telefonon) és megcsókolt. Teljesen más ember lett. Örülök, hogy nem jöttünk össze mikor még egy osztályba jártunk mert abból semmi jó nem született volna. Neked sem ajánlom, de a Te életed, a Te döntésed.
Már 6 éve együtt vagyunk, van egy szép kisfiunk. Osztálytalálkozón azért mindenki nagyot nézett. :D
9.be volt mikor mi összejöttünk :)
Elöször csak köszönő viszony volt,mivel volt barátom,igaz távkapcsolt volt xd
Aztán egyre többször bukkant fel ott ahol én voltam,buszon folyosó azon részén
Elhivott egyik este sétálni,ölelgetett meg nagyon aranyos volt :)
Én meg szép lassan beleszerettem :)
Otthagytam az akkori pasim és összejöttem Vele :)
Vele minden tökéletesen megy :)
szerencsés vagyok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!