Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új életfelfogásba kezdtem. Nem keresem görcsösen a lányokat, élem az életem, történhetnek csodák? Kezdeményezhet nálam egy lány?
Attól, hogy te azt mondod, hogy mától igenis máshogy gondolkozol, attól ez még egy rohadt hosszú folyamat lesz, ne várj egy-két nap után csodát. Ha majd legbelül is elhiszed, változik a kisugárzásod, akkor esetleg!
Férfi vagyok, átéltem, tudom, hogy miről beszélek.
Ja lány vagyok amúgy :D
2. voltam
kapsz tőlem egy pirospontot :)
Nem csodát kell várni, mert azok nincsenek, max a filmekben - az nagyon helyes, h nem görcsölsz rá. De szabad beszélgetni velük, akár csak a lányhaveroddal dumcsizol, nevettek egyet. Felszabadultnak kell lenned és ez a lényeg. És akkor sokkal könnyebben észreveszed, h bejössz valakinek és nem fogsz tökölni, mert addigra már nem leszel rágörcsölve. De jól írta az egyik válaszoló: ez nem egy napos folyamat, ennek az elhatározásnak komolynak kell lennie és tartanod kell hozzá magad. Sok sikert! :)
ne megszerezni akard őket hanem barátkozz és utána könnyebb lesz leszólítani őket :D tehát éld az életed és király lesz minden ..
most elég jó hangulatban vagyok ezért írok baromságokat, de fel a fejjel kölyök.. :)
"Ki így, ki úgy, kinek ez, kinek az
Csajozni felesleges, ó minek az?
Előbb vagy utóbb, ha akarod ha nem..
úgy is utadba kerül, egy-két "női-nem" "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!