Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátság extrákkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársammal elég szoros a kapcsolatunk, mióta megismertük egymást. Bármiről tudunk beszélni és rá mindig tudok számítani. Szinte mindig beszélünk intim dolgokról, de csak, mint barátok. Neki van barátnője, ami engem valahogy nem zavar, de mégis szeretem, ha együtt vagyunk. Sokat megfogja a combom, vagy a fenekem, vagy megsimogatja a hátam, átölel. Ezek jelenthetik azt, hogy tetszem neki, vagy minden fiú-lány barátság ilyen? Régen kb. bevallotta, hogy tetszem neki, de sose volt ennél több köztünk. Létezik egyáltalán fiú-lány barátság? 15l
2013. febr. 15. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Megfogja a feneked?

És van barátnője?

:-)

2013. febr. 15. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:

,,Lehet-e barátság férfi és nő között? Hogyha igen, miért nem?" /Karinthy Frigyes/

Beszéld meg vele, hogy akar-e szexelni. A leírásodból az látszik, hogy bejössz neki.

2013. febr. 15. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha beéred annyival, hogy cumi-nyali-szex-lenyeled ... s többet nem akarsz tőle, akkor hajrá. Mert abban biztos vagyok, hogy meg akar csinálni rendesen, de többet nem akar tőled. Erre megy ki a nagy "intim beszélgetés". Van barátnője, de már a bizalmadba fogadtad s biztos nem dumálod szét, hogy szexeltek. Ebben bízik, hogy tart téged majd mint egy macát a másik mellett.

Mondjuk az ilyen csajokra van egy kifejezés, de az ilyenek is kellenek nekünk férfiaknak, különben mi lenne velünk??? A kérdés az, hogy neked ez megfelel? Akkor hajrá.

2013. febr. 15. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Mekkora k.rva lehetsz... És még csak 15 éves kis csipszar vagy! Mi lesz később?
2013. febr. 15. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor úgy sajnálom, hogy nincsenek lánybarátaim:(
2013. febr. 15. 17:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Olyan is van, hogy az ölembe ül, meg volt hogy a földön ültem és elém ült a fejét meg a mellkasomra tette, de úgy, hogy háttal volt nekem. Akkor is simogatta a lábam, meg ilyenek. Köszönöm a normális válaszokat! :)
2013. febr. 15. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ez elég szemét dolog úgy, hogy van barátnője... Amúgy igen, megdugna, csak nem mer lépni.
2013. febr. 15. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Tuti akar többet is.

Én akikkel beszéltem az intim dolgokról azokat mind megdugnám. 33f

2013. febr. 16. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!