Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal?
Megfogja a feneked?
És van barátnője?
:-)
,,Lehet-e barátság férfi és nő között? Hogyha igen, miért nem?" /Karinthy Frigyes/
Beszéld meg vele, hogy akar-e szexelni. A leírásodból az látszik, hogy bejössz neki.
Ha beéred annyival, hogy cumi-nyali-szex-lenyeled ... s többet nem akarsz tőle, akkor hajrá. Mert abban biztos vagyok, hogy meg akar csinálni rendesen, de többet nem akar tőled. Erre megy ki a nagy "intim beszélgetés". Van barátnője, de már a bizalmadba fogadtad s biztos nem dumálod szét, hogy szexeltek. Ebben bízik, hogy tart téged majd mint egy macát a másik mellett.
Mondjuk az ilyen csajokra van egy kifejezés, de az ilyenek is kellenek nekünk férfiaknak, különben mi lenne velünk??? A kérdés az, hogy neked ez megfelel? Akkor hajrá.
Tuti akar többet is.
Én akikkel beszéltem az intim dolgokról azokat mind megdugnám. 33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!