Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A fekete hosszú haj vagy a szőke hosszú haj erotikusabb?
Figyelt kérdés
kort is írjatok2013. febr. 14. 20:21
11/23 anonim válasza:
Nekem fekete volt, és Csefyért rakattam bele szőke tincseket!
12/23 anonim válasza:
Na most már tudom miért nincs senkim.
14/23 anonim válasza:
a feketén jobban látszik utána a sperma, míg a szőkén eltűnik... két tűz között vagyok úgyérzem :D
15/23 anonim válasza:
13! rövid hajam van, mivel sok és sűrű meghalnék a hosszútól
16/23 anonim válasza:
Szerintem is mindkettő csodás :D, ha már hosszú, az alapban erotikusabb meg nőiesebb szerintem. 20/F
17/23 anonim válasza:
15.
A rövid haj is szexi.
Mennyire rövid?
18/23 anonim válasza:
17! csak fülig ér
Hidd el tudom, mert kaptam már visszautasítást ezért. Ma ez a divat, soknak csak a hosszú haj az igazi.
19/23 anonim válasza:
Hm az elég rövid.Lehetne kicsit hosszabb is.De ha az a rövid is jól meg van formázva akkor szép lehetsz.
Emiatt lehet,hogy nem érdeklődnek annyian de azt kötve hiszem,hogy senki nem akarna
20/23 anonim válasza:
19! Ha hosszabb lenne, nem bírnám. Hidd el, hóesésben simán sétálok 5 km, nem tud átvizesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!