Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy beszéljek vele fészen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek vele fészen? (kettő az egyben )

Figyelt kérdés
mármint eltudok vele beszélgetni de mondjuk hogy bókoljak neki nem csinálhatom úgy hogy mondjunk beszélünk pl: hülye példa de mondjuk a hamburgerről és nem válthatok ara hogy milyen szép a szemed. meg ilyenek hogy térjek erre a témára ? és ha mondjuk beszélgetek egy csajjal fészen és jól eltudunk bezélgetni vagy mondjuk hülyéskedni és nem beszélünk "rólunk" akkor az mit jelent ? hogy barátnak tekint vagy mi ? vagy pedig még így is lehet hogy összejöhetünk ?
2013. febr. 13. 23:18
 1/8 anonim válasza:
gratulálok te lettél a legjobb barátnője
2013. febr. 13. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Ebben jó vagyok :D

Bár a neved alapján neked jobbnak kéne lenned :P

2013. febr. 13. 23:23
 3/8 A kérdező kommentje:
annyira unom már ezeket a barneys poénokat már elég unalmasak. "King Kong " akkor szerintem a sz@r dobálásban meg a seggvakarásban is biztos jobb vagy
2013. febr. 13. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Te választottál ilyen nevet Pistike, ne legyél ideges.
2013. febr. 13. 23:30
 5/8 Pretty Ballerina ***** válasza:
Ott a pont. :D
2013. febr. 13. 23:34
 6/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok ideges fő a nyugalom a helyzet kezelhető, csak nem én uralom ellenkezhetnék óóóóh de minek hizs nincs mit tenni hogy ha szét b@sz az ideg :D amúgy meg klárikám, szerintem ha minden alkalommal felteszel itt egy kérdést ami a számodra fontos mer téged ez iszonyúan érdekel vagy "gyötör" és valahányszor meg nézed hogy válaszoltak e rá , és meglátod hogy igen és tökre megörülsz hogy végre most megtudhatom hogy mér van ez vagy az. de kiderül hogy egy hülye gyerek csak azt írja oda hogy " te vagy barney stinson neked ezt tudnod kéne" vagy "barney nem lehet szerelmes " vagy még sorolhatnám ezeket reggelig.Jó "talán" elsőre ez vicces de már 100 adjára már kicsit idegesítő.és szerintem 100 adjára már te se nevetnél és mondaanád hogy húú ez mekkora poén volt
2013. febr. 13. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem viccelek a neveddel, mert attól függetlenül nem tudsz csajozni. Ha még lassan, átgondolva, írásban sem megy, mit akarsz majd élőben, ahol gyorsnak, frappánsnak, könnyednek, szórakoztatónak kell lenni?

Osztom az első véleményét.

2013. febr. 14. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Agyi szint lvl: -99

Te választottad a nevet, akkor mit vagy kiakadva?

Am kíváncsi lennék milyen lehetsz, mert szerintem egy gyökér.

Még a csajokhoz sem értesz, de a név az fontos?

Az én nevemmel meg nagyon nemtudsz semmit kezdeni, mert még ahhoz is balf@sz vagy -.-"

Egyébként #1 elmondta a lényeget. Jó barátnő lehetsz :P

2013. febr. 14. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!