Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 évesen nincs barátnőm, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen nincs barátnőm, és nem is volt. Mindenki azzal henceg, hogy neki már volt. Igazából többször majdnem összejött a dolog, de az utóbbi időben nem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

ráérsz még.....

én 18 vok, és nem volt még csajom...

MI VAN AKKOR??? semmi!

nem maradtam le semmiről...., koma élvezd hogy facér vagy, és senki nem szól bele, hogy mit csinálsz, hol vagy, mikor jösz.... (lásd MAJKA: TÜNDIBÜNDI c száma)

2009. szept. 9. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
csak a külső számít vagyis kezdj csúnyácska lányokon..
2009. szept. 10. 20:36
 13/14 anonim válasza:
17 éves vagyok én is és ugyan az van velem mint veled nem volt és nem is lesz gondolom sose barátnőm első óta szeretek egy lányt és már 10.-es vagyok amit tudtam mindent megadtam neki de sajnos mégsem volt úgylátszik elég hát ilyen az élet tele van nagy csalódásokkal!
2010. ápr. 20. 19:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Lehet így járunk mindig.
2010. ápr. 21. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!