Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok csábítót és érdeklődést keltőt mondani lányoknak. Mit tegyek?
A való életben már nem is próbálkozom, letettem róla, mivel lassan vág az agyam.
De neten azért próbálkozom, de olyan is van, hoy 10 percet gondolkodok hogy mit válaszoljak hogy értelmes is, szellemes is, humoros is, csábító is legyen. Végül írok valamit, amire nem válaszol.
Nem megy ez nekem. Hol lehet megtanulni normélisan kommunikálni egy lánnyal és tudni mit kell mondani? Vagy ez vagy megvan vagy nincs meg alapon működik?
Ami először eszembe jut...pl szokott olyan lenni hogy: juj, nekem szerintem nem sok esélyem van nálad. Vagy nem is tudom mit mondjak neked. Vagy: nem tudok beszélgetni nőkkel.
Ezeket a gondolatokat azért gondolom nem érdemes neki megmondani. Ha üres a fejem, akkor mit mondjak neki?
Csak meg kell játszanom magam valmilyen szinten, ha akarok egy kis esélyt magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!