Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szabad első randin azt mondani, hogy "beléd zúgtam" vagy "szeretlek"?
Ez a való életben is elképesztően kellemetlen.
Megtörtént már velem is, és csak néztem értetlen fejjel, hogy ezt most mégis hogy gondolta? Mert hogy komolyan, az biztos nem. Engem meg ne nézzen már hülyének, hogy elhiszem.
Rosszabbat nem is mondhatnának első randin.
Mert megrémiszti a másikat.
Egyébként szerintem ebben is van kivétel, attól függ, mik a körülményei az első randinak. Ha már ismeritek egymást régóta, és esetleg kiderül, hogy mindketten mélyebben éreztek egymás iránt már jó ideje, akkor nem olyan vészes kimondani, de azért akkor sem ildomos.:)
A másik pedig az, hogy egy randi után hülyeség kimondani ilyen "komoly" dolgokat, mivel szinte biztos, hogy nem őszinte... Egy randi alatt nem ismered meg annyira a másikat, hogy szerethesd (max. abba az emberbe zúgsz bele hirtelen, akinek "mutatja magát", mert ugye mindenki jó benyomást szeretne kelteni). Ennyi.:)
"Csomó filmben benne van ez a "szabály"..."
És nem tűnt még fel, hogy a film az nem valóság?
Mint ahogy már a többiek is elmondták, az első randin lehetetlen, hogy komoly érzéseid legyenek, főleg, ha alig ismeritek egymást.
Sok embert ez elriasztanak. Személy szerint én is azt gondolnám, hogy nem vagy normális, valami megszállott vagy, akinek majd én leszek az elsődleges boldágoságforrása és egy perc nyugtom sem lesz tőled. Úgyhogy nyugodtan mondd ki, ha nem akarod látni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!