Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valentin napra mit adjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napra mit adjak neki? Egyáltalán adjak neki valamit?

Figyelt kérdés

Egy aranyos lányról van szó, aki nekem első pillantástól fogva szimpatikus, próbáltam hozzá így-úgy közelíteni, ezt-azt tudok róla, de nem mondhatnám, hogy ismerem... Köszönőviszony egyenlőre, meg múltkor pár percet beszéltünk, lehet, hogy valamennyire én is bejövök neki.

Ti vennétek neki valamit a helyemben? (azért a kérdés, hogy ti esetleg nem vennétek-e fel ilyet nyomulásnak egy nem nagyon ismert személytől?) És ha igen, akkor inkább valami ajándékdobozolt csokit (vagy apróságot), vagy plüssmaci, esetleg más "egyértelműbb" dolgok?

2013. febr. 12. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne
2013. febr. 12. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
ébredj fel..
2013. febr. 12. 21:04
 3/6 anonim válasza:
Ha tényleg tetszik neked a csaj,akkor vegyél neki csokit , az ilyenkor a legjobb,vagy virág, ebből is tudtára adod , hogy tetszik neked :) sokat nem veszíthetsz vele és lehet, hogy megtudod, hogy ő is érez-e irántad valamit :)
2013. febr. 12. 21:13
 4/6 anonim válasza:
Adj neki egy szivecskés bombont és egy csokor rózsát romantikus filmekben bejön
2013. febr. 12. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Vettem szivecskés milkát, de általában ilyen helyzetekben fel szoktam sülni, ilyen "ünnepnapok" segítségével még sohasem jött nekem össze. Bár a filmekben tényleg mindig bejön... Kb fél éve ismerem, de eddig csak elmentünk egymás mellett, kb 1 hete "kezdtem megismerni". Szóval vettem csokit, de nemtudom, hogy adjam-e, mert nem akarom úgy elszúrni, ahogy az eddigi ilyen alkalmakat. Köszönöm az eddig érkezett válaszokat! :)
2013. febr. 12. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
Add neki ezt 8==========D~~~~~~ ennek sok lány örül :D xDD
2013. febr. 13. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!