Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan a fenéből tudjam, hogy tetszem-e neki? Srácok, ti ezt hogy derítitek ki? Simán rákérdeztek?
Figyelt kérdés
Van egy lány évfolyamtársam a főiskolán, 21 éves, én 28 vagyok. Eddig nem nagyon figyelt (fel) rám, mintha átnézne rajtam, mintha ott sem lennék, pedig nem vagyok csúnya gyerek.... Sz@r az ízlése, barátja lehet vagy tetszem neki és vár, hogy lépjek valamit? Nem látom azokat a "jelzéseket", amikből arra következtethetnék, hogy lépnek kellene...
Ti mit csinálnátok? Alig ismerem a lányt, tényleg csak látásból, néha közös gyakorlati óráink vannak.
2013. febr. 12. 20:44
1/8 Mi közöd Tőle válasza:
Nyilván nem jössz be neki. Ebben mi a nem világos?
2/8 anonim válasza:
Köszönjél neki illedelmesen és kérdezd meg, hogy megtudhatod-e a nevét és nem lenne-e kedve valamikor beszélgetni vagy egy kávéra, teára, ilyesmi...
Ha nem utasít el, akkor kaptál egy esélyt ;)
3/8 anonim válasza:
"nem vagyok csúnya gyerek.... Sz@r az ízlése"
nem vagy beképzelt, csak tökéletes.
4/8 A kérdező kommentje:
:) 20.47 - nem vagyok beképzelt. az pedig egy új mondat, aminek kérdőjel van a végén.
2013. febr. 12. 21:07
5/8 Tyler913 válasza:
Úgy derítem ki,hogy ha valaki érdekel,akkor odamegyek hozzá,és beszédbe elegyedek vele. Ha látom,hogy szívesen veszi a közeledésemet,tovább léphetünk. Ha látványosan lesz.r,érdektelen,vagy épp ellenséges,akkor otthagyom. Ilyen egyszerű ez.
6/8 A kérdező kommentje:
Na igen, csak nem tudom "otthagyni", mert ugyanabba a kis csoportba járunk - így egy visszautasítás elég kellemetlen lenne.
2013. febr. 13. 11:09
7/8 Tyler913 válasza:
És akkor mi van,ha visszautasít? Nem kell azt olyan drasztikusan felfogni. Inkább gondolkodj úgy,hogy ha nem mégy oda hozzá,tuti,hogy nem lesz belőle semmi. Legalább az esélyt add meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!