Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan a fenéből tudjam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan a fenéből tudjam, hogy tetszem-e neki? Srácok, ti ezt hogy derítitek ki? Simán rákérdeztek?

Figyelt kérdés

Van egy lány évfolyamtársam a főiskolán, 21 éves, én 28 vagyok. Eddig nem nagyon figyelt (fel) rám, mintha átnézne rajtam, mintha ott sem lennék, pedig nem vagyok csúnya gyerek.... Sz@r az ízlése, barátja lehet vagy tetszem neki és vár, hogy lépjek valamit? Nem látom azokat a "jelzéseket", amikből arra következtethetnék, hogy lépnek kellene...

Ti mit csinálnátok? Alig ismerem a lányt, tényleg csak látásból, néha közös gyakorlati óráink vannak.

2013. febr. 12. 20:44
 1/8 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Nyilván nem jössz be neki. Ebben mi a nem világos?
2013. febr. 12. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Köszönjél neki illedelmesen és kérdezd meg, hogy megtudhatod-e a nevét és nem lenne-e kedve valamikor beszélgetni vagy egy kávéra, teára, ilyesmi...

Ha nem utasít el, akkor kaptál egy esélyt ;)

2013. febr. 12. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

"nem vagyok csúnya gyerek.... Sz@r az ízlése"

nem vagy beképzelt, csak tökéletes.

2013. febr. 12. 20:47
 4/8 A kérdező kommentje:
:) 20.47 - nem vagyok beképzelt. az pedig egy új mondat, aminek kérdőjel van a végén.
2013. febr. 12. 21:07
 5/8 Tyler913 ***** válasza:
Úgy derítem ki,hogy ha valaki érdekel,akkor odamegyek hozzá,és beszédbe elegyedek vele. Ha látom,hogy szívesen veszi a közeledésemet,tovább léphetünk. Ha látványosan lesz.r,érdektelen,vagy épp ellenséges,akkor otthagyom. Ilyen egyszerű ez.
2013. febr. 12. 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Na igen, csak nem tudom "otthagyni", mert ugyanabba a kis csoportba járunk - így egy visszautasítás elég kellemetlen lenne.
2013. febr. 13. 11:09
 7/8 Tyler913 ***** válasza:
És akkor mi van,ha visszautasít? Nem kell azt olyan drasztikusan felfogni. Inkább gondolkodj úgy,hogy ha nem mégy oda hozzá,tuti,hogy nem lesz belőle semmi. Legalább az esélyt add meg magadnak.
2013. febr. 13. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
d
2013. júl. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!