Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves koruktól társkeresőznek az emberek az interneten?
Ha jobban belegondolsz akkor rájöhetsz,hogy akik a neten vannak azok az életben is megtalálhatók.
Szóval lényegtelen,hogy hol ismerkedsz.
Neten talán többet kamuznak,mint élőben,de ugyan az az ember,szóval figyelni kell.
én 1999ben kezdtem el internetezni:)
akkor még nem volt annyi oldal mint most legalábbis ha a közösségi oldalakat nézem vagy a fórumokat chateket:)
így egy "társkeresőn" kötöttem ki 11 évesen azért teszem idézőjelbe mert volt barátkeresési opció is és én persze csak beszélgetni barátkozni akartam:)
15 -16 éves kortól ha valaki úgy gondolja hogy az interneten szeretne társkeresőzni az szerintem normálisnak mondható már de a korosztály szerintem vegyes és az 50es korosztály is ismerkedhet a neten
hogy mennyire jó?
vannak előnyei és hátrányai is
benne van a pakliban átvernek meg becsapnak de szerintem ez akkor is előfordulhat ha más volt a megismerkedés színhelye
hogy mennyire lehet komoly egy ilyen internetes ismerkedés?
a találkozás után csak a két ismerkedő felen múlik hogy mit hoznak ki belőle akkor meg már mindegy hogy hol ismerkedtek meg mert ha tönkre megy a kapcsolat akár egy két hónap vagy évek múlva nem amiatt lesz mert egy társkeresőn jöttek össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!