Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két egymást követő randin ugyanaz a téma?
Az első alkalommal is megkérdezte hogy hol lakom, meg rá 1 héttel is :D Meg azt is mindkétszer megkérdezte, hogy mennyi idős a testvérem.
Ennyire nem érdeklem vagy mi?
Hát lehet zavarban volt. De amúgy úgy nézett rám mint valami kiskutya :D Mármint olyan érdeklődve, úgy felnézve rám vagy mi :D
Nagyon bírom :)
Lehet tényleg csak a kínos csend elkerülése miatt, és nem tudott mit kérdezni. Nem mindenki tud az elején teljesen közvetlen lenni, én pl zárkózottabb vagyok.
De nekem szerencsém volt, én eddig csak nagyon pletyis lányokkal randiztam. Szóval nem volt nehéz dolgom a kezdetekben egyáltalán :) Kicsit befelé forduló vagyok az elején, de eddig mindig gyorsan átlendítettek rajta a lányok
Lehet ez a srác is részben ilyen, nem tudott már mit mondani
Hát nevetséges volt mikor már 3. alkalommal tárgyaltuk meg hogy "Nahát, mekkora hó esett" tiszta gáz volt.
Ennél tényleg jobb ha kérdez.
Mondjuk az a fura, hogy ő elég bőbeszédű hozzám képest. (én vagyok a lány) Én csendes típus vagyok, ő nem annyira, de mégis néha kicsit megszeppent volt. Vagy nem is tudom.
Lehet nem ehhez van hozzászokva :)
Én legalábbis eddig csak olyan lánnyal randiztam, akit nem lehetett lelőni :) és mivel te csendesebb vagy, nem megy úgy az ismerkedés, mint eddig úgy általánosságban ment neki :)
Szupi, két nyomi kuka :)
Egyébként, nem igazán érdekled, meg nem is nagyon tudtok miről beszélgetni. Inkább azt kérdezd meg tőlünk, hogy van-e értelme folytatni így a randizgatást. Válaszom: NEEEEEEEEEEE :))
És ez rossz hogy ilyen vagyok?
Nem mintha tudnék másmilyen lenni, én ilyen vagyok, nekem idő kell. Mondjuk elhívott egy következőre is, meg azt mondta jó volt velem, aranyos lány vagyok. Szóval lehet annyira nem voltam borzasztó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!