Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ilyen nagy hátrány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nagy hátrány, ha egy fiú kisfiúsan néz ki felnőtt létére?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a tini csajok imádják a 20-30-as pasikat, de én huszonévessen úgy nézek ki, mint egy 16 éves kisfisú és szerintem emiatt nem sok lánynak jövök be, a többség lekoptat, szóval most már értem, hogy mindenki az idősebbnek kinéző nagy darab fickókra bukik, szóval én akkor már nem is jövök be így senkinek sem szinte.
2013. febr. 11. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:

nem hinném hogy mindenki az idősebb nagy darabokra bukik.

amúgysem ismersz mindenkit.

egyénként ugyanilyen vagyok, és a fiatalabb korosztálynak jöhetsz be. (14-16)

2013. febr. 11. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
A nők férfit keresnek maguk mellé. Kisfiút az anyucik keresnek :-P A kinézetedtől függetlenül lehetsz férfi, azt legfőképpen a tetteid határozzák meg ...
2013. febr. 11. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ludo Bumfolt is így járt, nem is volt csaja, pedig sikeres kviddicsjátékos volt.
2013. febr. 11. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Van ismerősöm aki 26 éves mégis kb 18-nak néz ki, és van olyan is aki 16 éves mégis bőven 22-23-nak nézi mindenki. Mindegyik sikeres a nőknél...szóval a lényeg: minden viselkedés, magabiztosság, és hozzáállás kérdése.
2013. febr. 11. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!