Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni 1 normális 15-16 éves sráccal?
7. es vagyok és annyira gáz oszttársaim vannak hogy az hihetetlen...szntetek h tudnék összejönni egy normális sráccal? (kérlek normális válaszokat!!!)
14/L
Itt vagyok... az még jobb is mint a 14 :)
Nincs olyan, hogy 15-16 éves normális srác, vagy ha van is, akkor olyan ritka, hogy csak a fenti szabályt erősíti.
A 15-16 éves fiúk csak a szexre gondolnak, mikor randizni kezdenek egy lánnyal, és arra, hogy felvágjanak barátaiknak azzal, hogy ők már szexeltek és hogy van barátnőjük.
Várjál még 4-5 évet, addig megkomolyodnak. (Habár, én még mindig nem vagyok komoly, pedig már 23 éves vagyok)
Ott a pont :)
Nem felejtettél el valamit? :D
12-es: Igen, elég ritka, aki így gondolkodik, hogy nem csak szexre és felvágni a haverok előtt céljából járjon vele, de mint az alábbi kérdés is alátámasztja, továbbá én is ilyen vagyok, szóval azért vagyunk így páran.(Az már egy másik kérdés, hogy miért pont mi nem jövünk be a lányoknak így)
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__3996622-mit-csinaljak-ha-folyton-ram-tor-a-szerethetnek-roham
Te is tanulj* meg írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!