Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénz nélkül csajozni? Lehetséges?
Sztem lehet, szval ugyanúgy közelebb kerülünk egymáshoz a sráccal ha úgy van. Tök mindegy h meghív-e vmire vagy sem. Szval sztem lehetséges. De ha már együtt vagytok, akk azért eléggé zavaró, ha még egy csokit se veszel neki soha
18/L
Én 1 esetleg 2 randira gondoltam így pénztelenül.
Arra is,hogy teljesen 0,meg arra is,hogy 1 ezres esetleg.
De nem tudom,nem konkrétan ,csak így filózgatok...
utolsó a megérdemli meg a van valami konkrétan gondolom a szexet takarja. akkor miért nem prostizol?
Kérdező: tök jó dolgokat lehet csinálni ingyen is, első pár randin akár.
Pl tavasszal fel lehet menni a Normafára, eszelős játszótér van. :-) Utána lehet pihegni a fűben egy pokrócon, nézni a várost...
10-es te komolyan elvárod,hogy más fizessen helyetted!
A pofám leszakad.Még,hogy többet nem talizol vele?
Te ki vagy mi vagy,vmi világsztár?
Szerintem alap,hogy mindenki magának fizeti a dolgokat.
Mindenki pénzből él.
Az ilyen típusú nők 1 Ft-ot nem érdemelnek.
Menj hozzá egy milliomoshoz.
Kérdező,ha csak dugni akarsz ahhoz nem kell pénz.
Simán vannak olyanok,akik kaphatóak ilyesmire.
Ha városban laksz,akkor semmibe nem kerül.Egy séta a parkban,stb.
Aki meg elfogadja a pénzedet,azt többé nem kell felhívni,felkeresni,stb....
Nem tudom ez a kedves 10-es hol él....
És még ő mondja,hogy nem kell r.bancnak beállítani,de elvárja,hogy más fizessen neki cukrászdát meg mozit.
Szerintem nem is szabad ilyet felajánlani elsőre.Max,ha többet taliztok,szimpi lesz,akkor néha felajánlahatod,de csak akkor,ha ez kölcsönös és esetenként ő is fizet neked.
Kedves lány,te meg ne akarj pasizni pénz nélkül!
Biztos vmi luxusnegyedben laksz vagy azt hiszed te vagy a világmindenség,de ez nem pénz kérdése elsősorban,hanem elvi kérdés.Ha gazdag vagyok sem fogom felajánlani senki számára rögtön,hogy fizetek,mert az egy normális jellemű embernek szerintem kínos,megalázó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!