Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Állás nélkül lehet/nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állás nélkül lehet/nem lehet csajozni?

Figyelt kérdés

Hogy megelőzzem az engem boncolgató kérdéseket:Erős 1éve végeztem de nem helyezkedtem el-hozzáteszem hogy nem is nagyon talpaltam érte- nameg ki tudnám magyarázni miért telt el tétlenül ennyi idő stb.Valszeg 90%körüli az esélye hogy őszre már összejön a tuti.

a lényegre térve ezidőalatt nem is nőztem mert szerintem ha valaki ismerkedik akkor a 2.kérdés-a hogy hívnak után - az az hogy "Mi a foglalkozásod?"nem akartam szénné égni fölöslegesen.

tényleg így van ahogy gondolom?esetleg nem? vagy a biztonság kedvéért azért várjak ezzel őszig?

2011. aug. 12. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ülve is megy.
2011. aug. 12. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem hülyeség. Miért ne lehetne?

Remélhetőleg az érdekli a lányt, hogy te ki vagy és nem az, hogy most nincs állásod. Most nincs, de ősszel lesz.

2011. aug. 12. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
az addig nyugtatónak hangzik második hogy az érdekli ki vagyok de hogy ki vagyok azt nem tudja még akkor:lévén az ilyen kérdések alapján helyez el engem valahova.az egy dolog hogyha valakinek régebbóta van nője és kitart az vele a nehezebb időszakban is de egy ilyen bemutatkozás egyből lúzerkategóriába helyez a lány szemében
2011. aug. 12. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet! Sőt tilos! Magyarországon a BTK halálbüntetéssel sújtja!
2011. aug. 12. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Legyen igazad. Biztos van olyan, aki emiatt lúzer kategóriába sorolna, de akibe szorult valami értelem, jóindulat és intelligencia, az nem tesz ilyet.

Mindenki kerülhet ilyen helyzetbe. Pályakezdő vagy, nem hogy neked, de másnak se megy egyik pillanatról az álláskeresés.

Az elmúlt években nem otthon dőzsöltél, hanem tanultál.

2011. aug. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!