Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kell ezen megsértődni? (lent)
Netes társkeresőn ismerkedek egy ideje. Az egyik oldalon sokan nem írják ki,hogy milyen magasak. Gyakran belefutok olyanba,aki alacsonyabb nálam. 175cm vagyok. A napokban 3 srác is rámírt,szimpik is voltak,de az egyik 165cm volt, a másik 170cm a harmadik,meg 158cm. Mondtam,hogy kedvesek,hogy írtak,de nekem számít a magasság és érdekesen néznénk ki egymás mellett a magasságkülönbség miatt.
Erre mind elkezdett szidni,pedig se bunkó nem voltam,se lekezelő nem. Könyörgöm,nem gondolnak bele abba,hogy ez azért kicsit tényleg fura lenne. És nekem nincs is meg a biztonságérzet egy nálam alacsonyabb pasi mellett.
Mért nem lehet normális,intelligens módon elfogadni amit írtam nekik? Tényleg ennyire nem számít sok pasinak,hogy alacsonyabbak a kiszemelt nőnél?
Volt mér valaki így?
én 190: magas vagyok de igy sem kellek a nöknek mert én meg "túl magas" vagyok... persze, hogy hülyeség de ennél gagyibb lerázásról még sosem hallottam. :D
Mondjukaz is megérne egy fejezetett itt Gyken hogy a "legjobb/legrosszab lerázások" best of :D
ma 04:14
...és szingli is vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!