Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiúnak is nehéz olyan lányt találnia, akinek bejön külsőre vagy csak én vagyok ennyire ronda? (képpel)
Figyelt kérdés
Ha érdekel valakit tudok képet küldeni.2013. febr. 10. 15:40
3/14 anonim válasza:
Hát,olyan külsővel,ami nem sok csajnak jön be,olyannal nehéz valakit is találni.
De nem lehetetlen,csak akkor,ha nem adod fel.
4/14 anonim válasza:
én is kíváncsi vagyok a képedre.:)18L
8/14 anonim válasza:
Erre kíváncsi vagyok, de nyílván nem lesz kép :P az ilyenek kamu kérdések.
Amúgy ronda ember ritka (csak ha valami degeneratív betegségben szenved), a szépség relatív... És ez nem elcsépelt duma, tényleg így van. Persze nem úgy kell érteni, hogy bárkivel összefekszenek a "jó" pasik "jó" csajok... De érted.
9/14 anonim válasza:
Tanuljátok meg, hogy a "relatív" szó az nem azt jelenti, mint a "szubjektív".
10/14 anonim válasza:
Jöhet ide is :) Őszintén válasz megy majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!