Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Ti a lányokon jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti a lányokon jobban szeretitek a szoknyát/egyberuhát, mint a nadrágot?

Figyelt kérdés

Olyan ritkán látok mostanság olyan lányokat/nőket, akik szoknyát/ruhát hordanának...

Esküszöm, én már túl elegánsnak érzem magam, ha felveszek egy szép, nőies ruhát. (A szoknyán nem az övet értem :), hanem egy normál comközépig érő szokrnyára)

Ti hogyan látjátok?!

Elsősorban fiúk válaszát várom! :)

22 L

2013. febr. 10. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

Én olyannyira nem hordok nadrágot, hogy nincs is, csak melegítő, amiben tornázom. Nem gondolom, hogy túl elegáns lenne, különben is, létezik egyáltalán olyan, hogy túl elegáns? :)

Mondjuk az is tény, hogy a párom is normálisan öltözik, pólót, sportcipőt csak akkor vesz fel, ha sportol vagy valamilyen fizikai munkát végez. Mellette elég bénán néznék ki, ha nem adnék az eleganciára.

24N

2013. febr. 10. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Sokkal szebb, nőiesebb a szoknya/egyberuha. Persze csak ha látszik a lányon, hogy örömmel, szívből viseli, nem pedig szükségből. Nincs is annál szebb, mint egy kedves, bájos lány egy hosszabb, lefelé bővülő szoknyában/ruhában. :-)
2013. febr. 10. 17:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 11. 00:34
 14/14 Dj Bax válasza:
Egyberészes ruha még igen, de amúgy egyértelműen a jó alakkiadó farmer
2021. dec. 12. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!